HOE WERKT DE LUNA 2.0 AIRDROP? – PRIJS, DATUM & TIJD IS GEDEELD! in 2022

laatste update: 07-2022


Terra Luna update over de verwachte lancering van het nieuwe blockchain & airdrop!

Extra informatie:

Instagram: Gewoon Crypto

Twitter: Gewoon Crypto

Persoonlijk gebruik ik Bitvavo voor mijn portfolio. Met de onderstaande Link help je het kanaal en krijg je zelf €1000,- korting op je transacties:
Registreer hier:

De dagelijkse crypto entertainment op Gewoon Crypto.
Hier neem ik jullie mee in de entertainment van de Crypto markt, niks wat ik zeg moet je als advies of aanbeveling beschouwen, ik ben dan ook geen financieel adviseur 😉 .
Wil je andere cryptocurrencies zien, laat het vooral weten.

Bedankt dat je kijk, vergeet niet op de Like button te klikken en te abonneren voor dagelijkse updates!

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee. Dit enkel en alleen voor entertainment doeleinde opgenomen!
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken
Alle uitingen van Gewoon Crypto, is de mening van Gewoon Crypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. Gewoon Crypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

10 gedachten over “HOE WERKT DE LUNA 2.0 AIRDROP? – PRIJS, DATUM & TIJD IS GEDEELD! in 2022”

  1. Top video weer… ik heb wat bij Bitvavo houd het nu dus in dat ik het gewoon moet laten liggen of moet ik het verhuizen naar bv Binance?

  2. De "oude" luna is nog niet beschikbaar voor trading op binance… Misschien beter om even te wachten tot alle exchanges toegankelijk zijn voor trading voordat er mensen in paniek raken dat de markt zakt.. Er zijn miljoenen coins die nu niet mee doen..

  3. Begrijp ik goed, dat de airdrop van terra classic naar luna automatisch gaat bij een exchange en dat je niets hoeft aan te geven bij de exchange dat je de airdrop wilt?

  4. Zeer benieuwd wat LUNA 2.0 waard zal zijn…wat ik mis is een simpele calculator om uit te rekenen hoeveel airdrop je kunt verwachten en wanneer die arriveert bij Bitvavo (die moeten het distribueren…wellicht dat dit later is dan morgenochtend 08.00 gebeurt?)

  5. Wat moet ik doen met mijn oude luna die ik nog in mijn wallet heb staan op bitvavo? Worden deze coins zelf overgezet naar luna 2.0 of moet ik dit zelf regelen? Aub iemand die me kan helpen want ik ben niet mee

Reacties zijn gesloten.