Hoe werkt de Bybit Exchange? (Futures, Leverage en Meer)

laatste update: 07-2022


Serieus aan de slag met crypto? Volg dan de Crypto Masterclass en krijg 50% korting als je het via mijn link aanschaft:

In deze video leg ik uit hoe de Bybit exchange werkt. Normaal gesproken trade ik veel via Binance, maar de laatste tijd vind ik het zelf toch fijner om Bybit te gebruiken voor futures en leverage. Het platform werkt snel en is naar eigen zeggen 10 keer sneller dan concurrent Bitmex. Verder kun je meerdere cryptovaluta storten en opnemen (Bitcoin, Ethereum, Ripple en EOS). Ook kun je eenvoudig cryptocurrency’s kopen met fiat geld om vervolgens te gaan traden op het platform. Tenslotte is het goed om te weten dat Bybit een kleiner platform is dan bijvoorbeeld Bitmex. Doordat ze minder volume en minder klanten hebben, is hier dus ook minder sprake van liquiditeit.

Start met traden bij Bybit via mijn unieke link:

r

9 gedachten over “Hoe werkt de Bybit Exchange? (Futures, Leverage en Meer)”

  1. Thanks voor het delen, ik probeerde al een tijdje uit te vinden hoe ik meerdere TP's plaats maar daarvoor moet je dus al in positie zitten. en niet bij voorbaat een TP hebben meegegeven. bedankt!

  2. Hoi Jesse.
    Bedankt voor je fijne film.
    Vraagje bybit heeft een test account, weet jij misschien hoe je daar munten op krijgt om mee te oeffenen, krijg het niet voor elkaar.

  3. Ik heb een bybit account aangemaakt en Ik heb bij bybit 5 dollar bonus geclaimd maar ik kan hem nergens terug vinden , kan iemand mij helpen

  4. allereerst super duidelijke video. vraagje…… ik wil graag (eerst) alleen orders plaatsen zonder leverage. hoe stel ik dit in? alle video's die ik vind gaat over leverage, maar je kan toch " gewone" orders plaatsen? Is dit met "post only" ?

Reacties zijn gesloten.