Hoe transfer je crypto van Bitvavo naar Binance? (2023)

laatste update: 06-2023


In deze video wordt er uitgelegd hoe je crypto van je Binance account naar je Kucoin account kan transferen.

Meer leren over beleggen?

Via deze link ga naar onze playlist met meer Transfer Tutorials:

BWB Beleggen, elke week nieuwe updates rondom beleggen!

DISCLAIMER
Dit is geen financieel advies en is slechts onze mening. Wij zijn geen financieel experts. Wij garanderen geen uitkomst en hebben geen voorkennis. Doe je eigen onderzoek en neem je eigen beslissingen. Dit is alleen bedoeld voor onderwijs & entertainment.

#binance #bitvavo #transfer #trader #crypto #cryptocurrency #crypotutorial #beleggen #BWBBELEGGEN #withdraw #deposit

2 gedachten over “Hoe transfer je crypto van Bitvavo naar Binance? (2023)”

  1. I HAVE INCURRED SO MUCH LOSSES TRADING ON MY OWN…I TRADE WELL ON DEMO BUT I THINK THE REAL MARKET IS MANIPULATED… CAN ANYONE HELP ME OUT OR AT LEAST TELL ME WHAT I'M DOING WRONG ?

  2. Ik ben nieuw in beleggen en vind het moeilijk om deze strategieën correct te gebruiken. Waar kan ik een legitieme makelaar vinden? Die mijn account gaat beheren en mij ook leert hoe ik allerlei soorten cryptocurrency moet verhandelen.😊😊

Reacties zijn gesloten.