Hoe te beleggen in overnamemachines met Michael Gielkens

laatste update: 08-2022


Bedrijven die regelmatig andere bedrijven kopen presteren bijzonder goed op de beurs. Hoe kan het dat bedrijven als Berkshire Hathaway, Markel, Constellation Software en Aalberts Industries het zo goed doen? Waarom gaan veel van zulke parels onopgemerkt? Michael Gielkens, Partner bij Tresor Capital, weet er alles van en gaat in gesprek met Rowan. Check hem snel.

200 euro korting op de training zelf aandelen selecteren, alleen in de maand juni geldt deze aanbieding:

Wil je gelijk toegang tot mijn volledige portefeuille, uren aan analyses en masterclass:

Wil je altijd op de hoogte blijven van onze laatste berichtgeving? Schrijf je nu ook nog eens helemaal gratis in voor de beleggersbrief en ontvang wekelijks waardevolle content:

#beleggen #aandelen #investeren

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kan (een deel van) je inleg verliezen. Ik geef geen financieel advies en de content op dit kanaal is expertise vrij. Denk altijd zelf na voordat je een beslissing maakt.

2 gedachten over “Hoe te beleggen in overnamemachines met Michael Gielkens”

  1. Heel interessante podcast! Ik heb ook 1 serial acquirer: ONEW. Bedrijf dat actief is in de maritieme industrie en waarbij het management = oprichter met pak ervaring. Persoonlijk vond ik CSU erg duur en heb ik er snel overgekeken, maar ik zal er mij dan toch maar eens goed in verdiepen!

Reacties zijn gesloten.