14 gedachten over “Hoe stort je geld op een nieuw Binance account? (iDEAL)”

  1. Nice man! Ik ook net begonnen met kijken naar handelen dus dit zal zeker helpen 💪

  2. als je crypto koopt en bij winst terug boekt naar je binance wallet en dan naar je bank , hoe gaat dat ? waar klik je dan op ?

  3. Ik krijg het geld (eur) van mijn binance niet op mijn bankrekening? Ik kom niet door de opties heen.. plz help!!!

  4. Hoe kan ik mijn geld terug storten naar mijn bank zonder verificatie

  5. Het lukt maar niet met Ideal, geeft steeds een ERROR webpage not available.. iemand tips?

  6. eerste keer dat ik een video bekijk van je….. en de laatste keer. Man man

  7. bij mij staat alles steeds in het engels en kan niet naar het Nederlands

  8. Goede dag allemaal < Geweldig bericht 🙌🏻 Het is een eerlijke, gedetailleerde en nauwkeurige video die je hebt gepost man, het is echt geweldige inhoud. het is oneerlijk dat sommige mensen niet hebben geaccepteerd dat cryptocurrencies de wereld wereldwijd blijven veranderen, zelfs als ik me hier al weken in verdiept vanuit het oogpunt van een handelaar, we hebben echt meer experts in het veld nodig om nieuwelingen te leren Hoe investeerders er wordt gewerkt om de gemeenschap te informeren. De prijs van BTC schommelt de laatste tijd, wat betekent dat de markt momenteel open is en het niet bekend is of deze bearish of bullish zal zijn. Deze onzekerheid heeft de meeste handelaren afgeschrikt en dwingt beleggers om vol te houden. Ik zou zeggen dat het totaal verkeerd is om te gaan zitten en misschien verliezen te lijden, dit is de verkeerde mentaliteit voor een belegger, want als belegger zou het aan ons moeten zijn om manieren te vinden om steeds meer munten toe te voegen en het doel te bereiken om een winst. Het hangt allemaal af van het model dat u verhandelt en ook van de bron van uw strategieën. Ik begon met 0,2 BTC en verzamelde meer dan 1,5 BTC in slechts 4 weken met de juiste handelsstrategie die mij werd gegeven door een ervaren handelaar, de heer ARGON TIHALT. Zijn methoden zijn top en winstgevend en hij is gemakkelijk te bereiken via e-mail [@Argontihalt@gmail.com} en Telegram [ @ DAILYTRADE147 } ☑ Zijn signalen zijn zeer nauwkeurig en bieden altijd een groot positief rendement op uw investering.

Reacties zijn gesloten.