Hoe profiteer je van deze crisis met vastgoed? Pieter Monsma onthult dit in deze podcast.

laatste update: 01-2023


http://www.beleggen.com/training
Deze week een tweede interview met Pieter Monsma van Great Capital Partners. Pieter heeft veel ervaring als vastgoed belegger en was hierdoor al vroeg miljonair. Pieter deelt hoe hij in deze crisis zeer veel kansen ziet. Wilt u weten hoe u succesvol kunt beleggen? Kijk dan naar mijn interview met Pieter Monsma. Pieter is niet alleen een zeer succesvolle vastgoedbelegger, maar biedt samen met 2 partners ook een fonds voor de particuliere belegger om te profiteren van zijn ervaring. Ik ben dan ook blij dat ik hem opnieuw heb kunnen strikken voor een interview.
Succesvol beleggen in nog geen 10 minuten per week
Meld je aan voor de gratis LIVE online training
@Beleggencom

3 gedachten over “Hoe profiteer je van deze crisis met vastgoed? Pieter Monsma onthult dit in deze podcast.”

  1. Bedankt Harm en Pieter, ik ben nog maar net begonnen met leren in de materie van het investeren/beleggen en jullie verhaal, uitleg en enthousiasme helpt om de focus vast te houden!

  2. Heerlijk om het enthousiasme van Pieter Monsma te zien, en interessant om weer nieuwe ideeën te krijgen. En niks veranderd, blijven denken in mogelijkheden. Dank voor je informatie.

  3. Leuk gedaan Harm en Pieter, zit net in de groep van Harm en leer veel van aandelen opties enz. kom na mijn pensionering nu al tijd te kort. Heb ook al filmpjes van Pieteren en zijn partner gezien en het netwerk zal zeker gaan werken. Dank voor jullie enthousiaste verhalen en zeker tot snel.

Reacties zijn gesloten.