HOE MOET JE BELEGGEN TIJDENS DEZE CRASH?


💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 Gratis aandeel BUX:
💎 Coinmerce account aanmaken:
💎 The Financial Hub Discord:

We blijven op de aandelen markt maar verder dalen…

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Mijn naam is Jeffrey en op het kanaal Focuss op Financiën wil ik mensen de kracht van beleggen laten zien. Ik laat zien in mijn openbaar portfolio hoe ik beleg voor de lange termijn. Dat is ook mijn doel met dit kanaal, mensen die vermogen willen opbouwen door te investeren voor de lange termijn. Ik deel daarom bijna dagelijks video’s over persoonlijke financiën en beleggen in aandelen en crypto. Dit doe ik vanaf halverwege 2020 en heb ook het idee dat ik dit nog een lange tijd blijf doen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#AANDELEN
#INVESTEREN
#BELEGGEN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2022
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2022
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx
apxt
vechain
chainlink
litecoin
eos
ethereum
xlm
baba
ethereum
alibaba
coinbase

15 gedachten over “HOE MOET JE BELEGGEN TIJDENS DEZE CRASH?”

 1. Crashes zoals deze kan ik niet wachten op mijn salaris, voor mij is dit echt een goed moment om te investeren. Lager kan altijd maar timen op de bodem is niet te doen.

 2. Net nu de overheid de VRH op werkelijk behaald rendement willen gaan berekenen. Ben benieuwd of we over 2022 zo dadelijk dan belasting terug gaan ontvangen? Deze nieuwe regels gaan pas vanaf 2025 in dus wat gaat de overheid dan doen met 2022, mocht het zo slecht blijven dit jaar?

 3. Momenteel moet je vooral niet in de valkuil trappen dat je denkt dat aandelen die omlaag gaan per se slecht zijn. Of dat je aandelen die het nu goed doen, moet gaan kopen. Zelf kijk ik vooral naar kwalitatief hoogwaardige bedrijven die ik graag wil bezitten (of uitbreiden). Dan maak ik daar een waardering voor. En dan pas ga ik kijken naar de huidige koers. De komende tijd zal de markt kwakkelen. Maar je moet zeker geen mooie aandelen tegen een aantrekkelijke prijs laten liggen. Bovenal moet je hype aandelen van matig tot slechte bedrijven mijden, te allen tijde.

 4. vind elke video een beetje hetzelfde worden, je advies is altijd kijk naar de lange termijn en beleg in een s&p 500. het is goed advies maar een beetje variatie mag wel

 5. Ik volg je denk ik nu zo een 2 jaar ongeveer. Persoonlijk vind ik dat je vaak in de herhaling valt. Verder goeie video’s hoor. Maar meer een tip voor de lange termijn.😉

 6. Iemand moet me dit toch eens uitleggen, wat heeft beleggen nog voor zin als Globalistische organisaties bijna alles opkopen, zoals het WEF allang zegt in de toekomst bezit je niks meer. Dus wat is heeft het dan voor nut om te beleggen als je toch niks meer bezit?

 7. Ik moest nog aan je denken wat je zou kunnen zeggen
  Gewoon doorgaan met elke maand een bedrag inleggen 👍
  Zoem uit en je ziet de grafiek alleen maar omhoog gaan een dip is er altijd maar uiteindelijk gaat alles weer omhoog

 8. Dank voor je video's. Ik heb volgens mij al een tijd niets van je gehoord over kleinere aandelen. Zoals Genius sport. Koop je die ook nog bij of voor etfs nu?

Reacties zijn gesloten.