Hoe maak Je een NFT in 3 Stappen | Complete Tutorial

laatste update: 08-2022


Iedereen wil tegenwoordig zelf NFTs maken. Wij gaan dus vandaag kijken hoe je zelf een foto kunt omzetten in NFT. Dit doen we in 3 simpele stappen en geheel gratis. We gebruiken hiervoor een website die dat allemaal voor ons doet. Dit is de makkelijkste manier en scheelt ons heel veel tijd.

LET’S GO!!

Befunky.com — Voor het omzetten van de foto

Vergeet niet te liken en te abonneren als je het een leuke video vond.

Word lid van de discord:

#NFT #NFTART

19 gedachten over “Hoe maak Je een NFT in 3 Stappen | Complete Tutorial”

  1. Dank voor je uitleg. Misschien nog even extra vermelden dat je een percentage voor royalties kan instellen ( dat is de opbrengst als iemand anders jouw NFT heeft gekocht en deze weer heeft verkocht!)

  2. Oh…ja..Je moet natuurlijk ook een Wallet (adres) aanmaken. Bijvoorbeeld MetaMask ..Daar kan je ook even een video voor maken

  3. Goeie video Kian heb nog een paar vragen, kost het aanmaken van een account geld zoals bij het traden van nft's er een eenmalige kosten bij komt voor je eerste nft aankoop. Of is dit geheel gratis?
    Ook wilde ik graag weten of mijn zelfgemaakte nft's ook echt verkopen aangezien ik geen grote naam heb ik deze handel twijfelde ik of dat daadwerkelijk zou verkopen.

  4. KIAN : ik kan mij niet voorstellen dat jij zo weinig volgers heb,terwijl jou uitleg het beste is dan al de anderen uitleggers.

  5. Ik heb je kanaal geabonneerd Goede video man ! Ik ben 60 en niet zo snel ,maar moet ik als ik een nft plaats bij polygon 2 procent royalties vooraf betalen voor de vraagprijs die ik er aan hang, of pas als mijn nft verkocht is ? Ik hoor het graag van je

  6. Bedankt voor de uitleg. Ik vraag me dan wel alleen af duurt het lang voordat een nft verkocht word en voor wat voor prijs word hij dan verkocht?

Reacties zijn gesloten.