Hoe maak je een Bitvavo account aan? (uitleg) in 2022

laatste update: 07-2022


#CryptoCoinTalk #Cryptonews #CryptoTrading #Bitcoin #Account #Bitvavo
1.000 euro handelskorting op Bitvavo!
Mocht je net beginnen met crypto dan raadt CryptoCoinTalk Bitvavo aan. Een plug en play Exchange met een ideal fiat gate way.
Bitvavo Korting:

Volg ook onze andere socials!:
Telegram chat:
Twitter:
TradingZone:

Sluit je aan bij ons telegramkanaal om dagelijks op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen de markt!:

20% handelskorting op binance!
Wil jij 20% korting ontvangen op het grootste exchange binnen crypto? Meld je dan nu aan via de onderstaande link!
Binance korting:

Over ons:
In april 2020 hebben wij besloten om CryptoCoinTalk op te richten, een community die een sterke focus heeft liggen op de educatie van traden, wat onze community uniek maakt. Ver voor de oprichting van CryptoCoinTalk zijn we al begonnen met het ontwikkelen van verschillende producten, zoals de CryptoCoinTalk tradecursus en de Educatiegroep. Deze zijn sinds eind juli eindelijk live en daar zijn we heel trots op.

Disclaimer: Alle informatie die wij delen is bedoeld voor entertainment en educatieve doeleinden. Wij geven GEEN financieel advies!

4 gedachten over “Hoe maak je een Bitvavo account aan? (uitleg) in 2022”

  1. bij mij werd het geld van de bankrekening gewoon teruggestort, ik kreeg een mail dat mijn naam niet hetzelfde was maar die kan ik niet meer veranderen, ik heb 2 mails gestuurd waar niet op gereageerd is

  2. Hoe kan het dat als ik mijn identiteitsbewijs filmpje maakt er elke keer wordt gezegd verbinding verbroken terwijl, mijn wifi aanstaat en ik de stappen volg

Reacties zijn gesloten.