HOE LANG KAN DEZE CYCLE VAN BITCOIN NOG DUREN? || CRYPTO DEZE WEEK #15

laatste update: 08-2022


💎 Coinmerce account aanmaken:
💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 The Financial Hub Discord:

We gaan het vandaag hebben over de crypto crash.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Op dit kanaal wil ik mensen op weghelpen in het beleggen. Of het nou beleggen is voor beginners of beginners met veel ervaring. Beleggen in aandelen zou ik bespreken maar het beleggen in goud en zilver komt ook ten sprake. Investeren in crypto zal ook behandeld worden. Aandelentips is een groot gedeelte van het kanaal maar vooral mensen bewust maken dat beleggen je financieel vrij kan maken. Of dat nou via groeiaandelen gaat gebeuren of via ETFs zoals de Vanguard All World (VWRL) maakt niet uit. Je kan ook kiezen om een dividend portfolio te beginnen, kortom alles omtrent financiën zal ik bespreken.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#BITCOIN
#ETHEREUM
#CARDANO

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2020
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2020
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx
apxt
vechain
chainlink
litecoin
eos
ethereum
xlm
stellar
ethereum

30 gedachten over “HOE LANG KAN DEZE CYCLE VAN BITCOIN NOG DUREN? || CRYPTO DEZE WEEK #15”

 1. 300.000€ voor een bitcoin, waarom niet eerst is uitgaan van een meer realistische prijs zoals 80.000-100.000€ dat zou al geweldig wezen!

 2. Ben in een week wel zo 75% gedaald met me vechain, denk toch dat veel mensen er niet meer in gaan stappen en dan gaat het wel lang duren voor die 75% er weer aan zitten als het er nog naar toe gaat

 3. Ik dacht altijd dat in 2013 de bullrun eindigde. En dat ie eind december 2017 eindigde. Ik begrijp even niet hoe u aan die aparte bullrun cycles komt.

 4. Hi Focus, bedankt voor alle duidelijke video's. ik ben een diamand hands kind of guy. koop dip en verkoop niet.investeer met wat ik lang niet nodig heb en probeer me vertand te gebruiken. Ik worstel alleen met juiste info te krijgen. mijn vraag aan jou is. Wat is nou precies de bedreiging van de CBDC"S???

 5. hey allemaal, vraag hier van iemand die overweegt maandelijks in VWRL te beleggen. gezien de buffet indicator nu op een 'all time high' staat, is het verstandig om nu in te stappen of beter even te wachten?

 6. de meeste crypto investeerders zijn volgens mij een beetje gehersenspoeld dat het wel goed zou komen en daardoor denk ik dat het nog zal werken ook

 7. Kent iemand C20? Crypto 20 van Invictus Capital. Dit zou een korf zijn van 20 belangrijkste crypto met straf groeipotentieel. Als je kijkt naar de rendemente over 1 mnd / 3 mnd / 1 jaar. Niet mis! En risicobeperkend.

 8. Ik zit zelf nog niet lang in crypto en ben begonnen met lange termijn investeringen. En met ''swing trading''. Op het moment is dat allemaal wat ingewikkelder door… (thx Elon). Maar hoe zou het proces kunnen verlopen dat bijv een munt die op 9 euro heeft gestaan en nu op 3 euro weer terug gaat richting haar ATH (die 9 euro)? Heb je het dan over maanden, weken of dagen (dagen lijkt me trouwens vrij sterk..)? Alvast bedankt!

 9. Wat doe je als je een groot bedrag op je giro/crypto hebt bereikt? Bijvoorbeeld 2 ton.

  Je praat er altijd over om elk jaar 8% rendement te behalen en zo miljonair te worden na 30 jaar.

  Maar is het echt verstandig om zo’n groot bedrag op een rekening van bijv. Degiro te laten staan? In verband met internethackers etc

Reacties zijn gesloten.