HOE KOOP JE EEN NFT?

laatste update: 05-2022


In deze video laat ik je zien hoe je een NFT kunt kopen

►Hoofd Kanaal:
►Tweede Kanaal:
►Instagram:
►Reddit:
►Merchandise:
►Twitter:

HOE KOOP JE EEN NFT?

30 gedachten over “HOE KOOP JE EEN NFT?”

  1. Super interessant, kan je misschien meer uitleggen over coins die je overzet naar een Wallet? Lijkt me een interessant onderwerp

  2. hanwe, ik wil me gaan verdiepen in de NFT wereld en jouw vids zijn echt geweldig. Super duidelijk en je vertelt de plus en ook de min punten dat doet zeker niet iedereen ga zo door!

  3. Jo Hanwe,

    Moet je in de Crypto zitten om mee te kunnen doen aan de NFT markt, aangezien je ze koopt doormidden van ETH?

  4. PROCESS est la base de la création de richesse. L'une des plus grandes choses que j'ai apprises en matière d'investissement est la règle des deux ans : pour qu'un investissement soit qualifié de rentable, vous devez être prêt à attendre cet investissement pendant au moins deux ans. Mais mon plus grand choc a été le dernier investissement que j'ai réalisé avec l'aide d'un conseiller en placement. J'ai doublé mon portefeuille en 5 mois et c'est super hallucinant

  5. Mijn handelsportefeuille is de afgelopen 6 maanden enorm gegroeid dankzij Harry Martins, wiens makelaar mij heeft gegeven. Harry gaf me alles wat ik nodig had en de perfecte basis om te beginnen met handelen. Ik waardeer zijn standpunt over het minimaliseren van risico's, omdat dit iets is dat ik niet heb gezien op andere websites en tutorials.

Reacties zijn gesloten.