Hoe koop je een NFT van A tot Z! – BBYC tutorial

laatste update: 12-2022


Wat is een NFT? Hoe kom je eraan en waar moet je op letten! Wij leggen het je uit!

Deze video is gemaakt als ondersteuning van het Bored Bram Yacht Club project. Voor meer informatie, ga naar de Discord:

LET OP: Door de transactie fees die je moet betalen wordt het process wel wat duurder. Het minimale bedrag om te bridgen is 50 euro. We raden je aan om minimaal 85/100 euro op Coinbase te zetten zodat je zeker uitkomt. Liefst hadden we dit anders gezien. Maar helaas is crypto nog niet mega toegankelijk.

Links:
Wallet provider:

Exchange:

Bridge:

Uniswap: /

24 gedachten over “Hoe koop je een NFT van A tot Z! – BBYC tutorial”

 1. Kan je niet gewoon matic kopen en die overzetten naar je metamask en kan je al minten of niet? Goeie duidelijk video btw

 2. Je kan toch ook via binace matic via het matic netwerk naar je metamask account sturen of mis ik iets?

 3. Je kunt niet direct MATIC versturen van een exchange naar je wallet. Want dan heb je MATIC op het Ethereum netwerk en ga je een stap te ver. De snelste en goedkoopste manier is om ETH te kopen en dat te versturen naar je wallet. Vanuit daar gaan we het bridgen naar het Polygon netwerk via https://bridge.evodefi.com/ Volg aub de tutorial. Anders kost het je straks te veel geld! Trust me ik heb het geprobeerd haha 🙁

 4. Ik vind de uitleg en opstart top uitgelegd! morgen hoop ik er 1 of 2 te kunnen aanschaffen, maar heb al een hoop geleerd!

 5. Zodra ik op uniswap kom dan probeer ik 53$ aan ethereum te swappen naar MATIC. En de gas fees zijn 52$ ik doe denk ik iets verkeerd. Maar ik weet niet wat!? HELP

 6. Je hebt nu honderd euro gebruikt zie ik maar hoeveel kost het met alle kosten er bij in totaal om zon bored bram te kopen?

 7. Op welke site kan ik nu die NFT kopen ? Ik heb nu Matic in me Wallet, maar kan nergens de link vinden naar de BBYC.

 8. Jullie hebben het over leuke bijkomstigheden als je zo'n Nft bezit, maar waar moet ik dan aan denken?

 9. HOLYCRAP.. de hele avond bezig geweest en exact om 0.00 uur 2 NFT's gekocht! Dat ging vooralsnog met de tutorial makkelijk totdat bij uniswap de launch app op de laptop weigerde… geswitch naar mobieltje maar dat ging ook niet naar wens.. uiteindleijk geswapt via 1inch.. daarna geen WETH #spoorloos… dus dat ook nog uitgezocht.. maar het is gelukt! 🙂

 10. Ik loop vast bij evodefi. Ik deed eerst €70 maar dat was net onder het minimum. Toen €20 bijgezet en de transactie lijkt te zijn geconfirmed, maar evodefi geeft nu een negatieve balance aan en metamask geeft alsnog €90 aan eth aan.. iemand enig idee of gewoon wachten?

 11. If it's a depot, gotta bite it

  If I see weed I gotta light it

  If I get feelings, gotta hide it

  If it's illegal I don't mind it

  I broke my wrist, I gotta ice it

  I wanna see you be my sidekick

  If I post pics, you gotta like it

  If you do this then you're the nicest

 12. Ik probeer in de Discord groep te komen maar ik heb een ongeldige uitnodiging….

Reacties zijn gesloten.