Hoe kom je uit een depressie zonder medicijnen? 7 Tips!

laatste update: 09-2023


📚 [GRATIS E-BOOK] ► Ontdek hoe je uitstelgedrag overwint en doelen bereikt in 1 minuut:

🔎 BOEKENTIP VIDEO 👇

🤔 OVER DEZE VIDEO 👇
Hoe kom je uit een depressie zonder medicijnen? Dit is natuurlijk de meest ‘’prettige’’ manier om uit je depressie te komen. Maar hoe krijg je het voor elkaar? En waar te starten? In deze video 7 praktische tips!

Een depressie gaat echt over. Wanneer je in een depressie zit, is het allerlaatste wat je voelt dat dit overgaat. Juist daarom is het belangrijk om te weten dat een depressie echt over gaat. Ja, dit kan lang duren. En nee, dit hoeft niet voor eeuwig te duren!

In de video geef ik antwoord op de vraag ‘’Hoe kom je uit een depressie zonder medicijnen?’’. Vond je dit een leuke video? Abonneer je hier op mijn Youtubekanaal voor nóg meer gratis tips en inspiratie.

🤓 BEKIJK HET ARTIKEL 👇

🔔 VERGEET JE NIET TE ABONNEREN 👇
Youtube ►

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
💥 VOLG ME HIER VOOR MEER TIPS EN INSPIRATIE 👇
Website ►
Instagram ►
Podcast ►
Facebook ►
LinkedIn ►
Pinterest ►

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
🤔 OVER LEROY SEIJDEL 👇

Het Leroy Seijdel Youtubekanaal is de plek waar je tips en inspiratie kunt vinden over alles wat te maken heeft met persoonlijke ontwikkeling en online ondernemen.

Zo vind je er o.a. video’s met tips en inspiratie over mindset, doelen stellen, timemanagement, focus, discipline, doorzettingsvermogen, gezondheid, meditatie, motivatie, online geld verdienen en zelfvertrouwen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
💻 MIJN PROGRAMMA’S 👇
VIP Programma’s ►

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
🔎 AANBEVOLEN INSPIRATIE & HULPMIDDELEN 👇
Boekentips ►
Inspiratie & Hulpmiddelen ►

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
📚 BLIJF OP DE HOOGTE VIA DE MAIL 👇
VIP Nieuwsbrief + gratis E-book De Magie Van 1 Minuut cadeau ►

Als je deze video waardevol vond, like het.
Als je iemand kent die dit moet zien, deel het.
Laat me in een reactie hieronder jouw mening horen.

8 gedachten over “Hoe kom je uit een depressie zonder medicijnen? 7 Tips!”

  1. Doordat ik me veel te lang bezig gehouden heb met dit soort geneuzel, duurde mijn depressie 5 jaar.

  2. Gisteren is mijn aanbevolen om antidepressiva te gebruiken maar ik twijfel als ik het zou gebruiken of niet 😭 dus heeft iemand hier ervaring mee??

  3. Uit ervaring wil ik toch nog iets toevoegen. Wil je NIKS doen? Doe dan niks. Wil je de hele tijd op bed liggen? DOE DAT DAN! Laat je leiden door je gevoel en gedachten over wat je wilt. Want precies het tegenovergestelde heeft je de depressie in geholpen. Zet lekker die telefoon uit. Doe alleen wat je wilt en niet wat een ander van jou wilt. In een depressie ben je bezig uit te zoeken hoe jij wilt leven, waar je grens ligt. Hoe je die grens niet meer over gaat. Luister naar je lichaam en gedachten. Alleen jijzelf weet het beste wat je op welk moment dan ook nodig hebt. Vraag jezelf dat ook vaak af. "Wat heb ik nodig". Rust en rust en rust en rust. Tot je er op gegeven moment HELEMAAL klaar mee bent. Dan ga je van nature uit weer ontdekken en experimenteren. Dan moet je hulp gaan accepteren zodat je iemand hebt die je een hand kan toereiken als JIJ dat nodig hebt. Maak je eigen keuzes. En luister goed naar je instinct.

Reacties zijn gesloten.