Hoe kan je profiteren van het ineenstorten van het huidige financiële geldstelsel? Mark Leenards in 2023

laatste update: 12-2023


Mark en Jan Robert laten zien hoe je geld kunt verdienen op de crypto markt. Daarbij leggen ze uit hoe je crypto’s overboekt van een exchange zoals Bitvavo naar Binance. Ook zal toelichting worden gegeven over het Token of Expertise project.

Jan Robert Schutte (1971) is een internationaal spreker op het gebied van Crypto Currency Trading en ICO’s (Initial Coin Offerings). Zijn carrière begon in 1996 als aandelen en optiehandelaar voor financiële instituten. Van 2000 tot 2004 was Jan Robert werkzaam bij BinckBank en vervolgens heeft hij zich gespecialiseerd in spread trading in derivaten en Crypto Currency Trading.

Jan Robert is medeoprichter van de OptieAcademy (2011) en de CryptoAcademy (2017) en heeft in die hoedanigheid duizenden beleggers geholpen om beter, slimmer en verstandiger te handelen.

CryptoAcademy is toonaangevend in Nederland op het gebied van Cryptocurrencies en heeft honderden Trading en ICO Seminars georganiseerd met internationale sprekers en ICO’s.

Jan Robert is behalve spreker op internationale ICO, Blockchain en Crypto conventies (Nederlands, Engels en Spaans) ook lid van diverse Advisory Boards van Nederlandse en Buitenlandse ICO’s en tevens gesprekspartner van financiële autoriteiten. Ook heeft Jan Robert, samen met Jelle Peters, de bestseller Crypto Trading voor Ambitieuze Beginners geschreven.

Mark Leenards is als jonge professional in 2006 reeds zijn eerste eigen beleggingsfonds gestart. Daarna heeft hij bij diverse beleggingsbedrijven gewerkt en ruime ervaring opgedaan met beleggingen in uiteenlopende asset classes. Hij is bestuurder van verschillende onder toezicht staande beleggingsvennootschappen/fintechbedrijven geweest.

Ik vind het ook ontzettend leuk en waardevol om mijn inzichten met je te delen, niet alleen die van mij, maar ook van de 52 experts.

Meld je aan voor de training van Mark en Jan Robert op

Succesvol beleggen in nog geen 10 minuten per week
Meld je aan voor de gratis LIVE online training