Hoe gaat het na 6 maanden BELEGGEN!

laatste update: 12-2022


6 maanden bezig met beleggen, hoe gaat het, wat is er gebeurt en we gaan de portefieulle natuurlijk weer uitbreiden. In deze reeks volgen we 150 EURO belegt in een simpele portfelieulle op weg naar groei en dividend. Kijk je snel mee?

#AANDELEN #INVESTEREN #BELEGGEN #150 #EURO

00:00 Intro
00:26 Marktprijs update
02:05 Aandelen bijkopen
03:00 Afgelopen maand VWRL
03:51 KPI’s
06:44 En jullie hoe gaat het?

Subscribe voor meer video’s als deze:

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee, je kan je inleg verliezen. Ik ben geen financieel adviseur zeker NIET JOUW FINANCIEEL ADVISEUR, SORRY. De content op dit Youtube kanaal is geen financieel advies, wil je financieel advies neem contact op met je eigen adviseur. De informatie en tips in deze video zijn gebaseerd op persoonlijke ervaring en dienen enkel een vermakend karakter. Aan de informatie uit deze video kunnen geen rechten worden ontleend, je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen.

2 gedachten over “Hoe gaat het na 6 maanden BELEGGEN!”

  1. Hey, leuke video! Investeer je alleen in dat aandeel? Geen losse aandelen? Vind het dividend nogal weinig je moet het bij dit aandeel dus echt van de groei hebben begrijp ik.

  2. Dank voor de video. Ik koop inmiddels 1,5 jaar elke maand voor 200 euro aandelen bij VWRL in op een vast moment. Deze strategie lijkt nog niet echt te werken want 400 euro negatief. Ik weet dat het een lange periode strategie is voor 10-20 jaar maar ik heb zo mijn twijfels. Toch inkopen tijdens de dip?

Reacties zijn gesloten.