Hoe gaat het na 19 maanden BELEGGEN!

laatste update: 11-2023


Hoe gaat het na 19 maanden beleggen in deze video zie je me een aandeel bijkopen. Dat brengt me na 19 maanden beleggen op 29 aandelen. Ook zie je na 19 maanden beleggen hoe het gaat met de portefeuille en hoe om te gaan met een fluctuerende beurskoers. Kortom genoeg interessants om te kijken naar hoe het gaat na 19 maanden beleggen! In deze reeks volgen we 150 EURO belegt in een simpele portefeuille op weg naar groei en dividend.

#AANDELEN #INVESTEREN #BELEGGEN #150 #EURO

00:00 Intro
01:07 Kopen
02:23 Ontwikkeling portfolio
05:00 Dividend
06:49 Verwachting

Subscribe voor meer video’s als deze:
Waarom heb ik deGIRO:

Eerste dividend:

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee, je kan je inleg verliezen. Ik ben geen financieel adviseur zeker NIET JOUW FINANCIEEL ADVISEUR, SORRY. De content op dit Youtube kanaal is geen financieel advies, wil je financieel advies neem contact op met je eigen adviseur. De informatie en tips in deze video zijn gebaseerd op persoonlijke ervaring en dienen enkel een vermakend karakter. Aan de informatie uit deze video kunnen geen rechten worden ontleend, je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen.

10 gedachten over “Hoe gaat het na 19 maanden BELEGGEN!”

 1. Ik doe een soortgelijke strategie, maar dan met VWCE. 300euro per maand, nu op 27stuks met een GAK van €100.42.

  Ben wel benieuwd wat er volgend jaar gaat gebeuren met de markt. Grotere economische krimp of niet?

 2. Ik heb eigenlijk nog geen een etf maar losse aandelen. Tog vindt ik het supper gaaf wat je hier doet en leuk om te volgen blijf ons op de hoogte houden

 3. vindt het divident dat je op dit moment krijgt een beetje magertjes in vergelijking met wat je er in hebt gestopt
  als ik naar mezelf kijk heb ik al meer divident met iets meer als een derde deel van wat jij er hebt ingelegt
  ik heb maar 2 etfs en de rest losse aandelen. dit werkt voor mij beter

 4. Beste verstandige indexbelegger,
  Mijn gouden tip voor jou is om je nooit te laten misleiden door de waarde van je portfolio. Concentreer je alleen op het aantal Etfs dat je hebt en zie deze als goudstaafjes. Probeer zoveel mogelijk van goudstaafjes te sparen. Word niet te blij als de koers stijgt en word ook niet pissed als de koers daalt. Het aantal goudstaven is namelijk nog steeds hetzelfde. Negeer de eurowaarde. Over 20-30 jaar zijn je goudstaafjes enorm veel geld waard.

 5. Ik heb in september €118 dividend ontvangen. Ik heb opties over mijn aandelen geschreven, en ik heb Innovative industrial properties gekocht.

  Mooie veilige strategie heb jij, als jij je daar fijn bij voelt moet je dat lekker blijven doen.
  Ik ga je volgen 👍

 6. Nice …leuke update weer topper! 😎😎😎😎😎

 7. Mag ik vragen waarom je in FTSE VWRL belegd en niet in MSCI iShares?

 8. Leuke update, en top dat je trouw blijft aan je strategie.👍

 9. mijn statagie is 2 aandelen per maand te kopen vorge maan begonnen.ik ben 34 en eigelijk te laat begonnen maar beter laat dan niet! ik hoop op een vroege pensoen want ik wil niet tot me 80e blijfen werken

Reacties zijn gesloten.