Hoe gaat het na 16 maanden BELEGGEN!

laatste update: 09-2023


Hoe gaat het na 16 maanden beleggen in deze video zie je me een aandeel bijkopen, dividend ontvangen en nog veel meer. Dat brengt me na 16 maanden beleggen op 24 aandelen. Ook zie je na 16 maanden beleggen hoe het gaat met de portefeuille en hoe om te gaan met een fluctuerende beurskoers. Kortom genoeg interessants om te kijken naar hoe het gaat na 16 maanden beleggen! In deze reeks volgen we 150 EURO belegt in een simpele portefeuille op weg naar groei en dividend.

#AANDELEN #INVESTEREN #BELEGGEN #150 #EURO

00:00 Intro
00:45 Kopen
02:04 Dividend
03:52 KPI’s
06:38 Verwachting

Subscribe voor meer video’s als deze:
Waarom heb ik deGIRO:

Eerste dividend:

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee, je kan je inleg verliezen. Ik ben geen financieel adviseur zeker NIET JOUW FINANCIEEL ADVISEUR, SORRY. De content op dit Youtube kanaal is geen financieel advies, wil je financieel advies neem contact op met je eigen adviseur. De informatie en tips in deze video zijn gebaseerd op persoonlijke ervaring en dienen enkel een vermakend karakter. Aan de informatie uit deze video kunnen geen rechten worden ontleend, je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen.

6 gedachten over “Hoe gaat het na 16 maanden BELEGGEN!”

 1. Mooi video, bedankt. Gisteren heb ik ook 3 VWRL bijgekocht👍

 2. Ik koop momenteel isin IE00B5SG8Z57.

  Dit omdat ik een goede geografische spreiding wil hebben.

  Ik heb inmiddels een positie in noord amerika Europese Unie, Groot Brittannië, Oceanië en Zuidoost Azië.

  Daarnaast heb ik nog een positie die wereldwijd in opkomende markten zit, met een focus op Latijns Amerika.

  Hierbij hou ik aan hoeveel een gebied bijdraagt aan de wereldwijde economie.

  Zodra dit is ingericht ga ik per sector een positie opbouwen.

  VWRL is in mijn ogen teveel gericht op Amerikaanse dividend aandelen waardoor je te dolar gevoelig wordt (winsten van bedrijven zijn in dolar, waardoor deze omgerekend dienen te worden naar euro).

 3. Misschien een vraag waar je geen antwoord op wil geven, maar: beleg je met €150 per maand omdat je niet meer te besteden hebt, of is dat om een andere reden op dat bedrag uitgekomen? Ben oprecht benieuwd, want het is natuurlijk zo dat hoe meer je te besteden hebt hoe sneller je bij dat miljoen komt.

Reacties zijn gesloten.