Hoe gaat het na 14 maanden BELEGGEN!

laatste update: 10-2023


Hoe gaat het na 14 maanden beleggen in deze video zie je me een aandeel bijkopen, helaas de laatste keer zonder transactiekosten. Dat brengt me na 14 maanden beleggen op 21 aandelen. Ook zie je na 14 maanden beleggen hoe het gaat met de portefeuille en hoe om te gaan met een fluctuerende beurskoers. Kortom genoeg interessants om te kijken naar hoe het gaat na 14 maanden beleggen! In deze reeks volgen we 150 EURO belegt in een simpele portefeuille op weg naar groei en dividend.

#AANDELEN #INVESTEREN #BELEGGEN #150 #EURO

00:00 Intro
00:16 Kopen
01:25 KPI’s
04:42 Kostenverhoging DeGiro
06:18 DCA aanpassen?

Subscribe voor meer video’s als deze:
Eerste aankoop:

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee, je kan je inleg verliezen. Ik ben geen financieel adviseur zeker NIET JOUW FINANCIEEL ADVISEUR, SORRY. De content op dit Youtube kanaal is geen financieel advies, wil je financieel advies neem contact op met je eigen adviseur. De informatie en tips in deze video zijn gebaseerd op persoonlijke ervaring en dienen enkel een vermakend karakter. Aan de informatie uit deze video kunnen geen rechten worden ontleend, je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen.

7 gedachten over “Hoe gaat het na 14 maanden BELEGGEN!”

  1. Ik zou kijken of je minder dan de GAK kan kopen in de maand en zo ja dan wel inleggen zo niet dan gewoon een maand wachten tot je wel 2 of 3 aandelen kan kopen om de kosten per aandeel te verlagen.

  2. Het zou egt zonde zijn als je vanaf volgende week eens permaand 1 aandeel koopt dan worden je transactie kosten vrij veel.
    Aan de andere kant kun je dan helaas wat minder video's maken kijk er altijd naar uit

  3. Bij BUX betaal je elke maand, geloof ik, 2.99. Ook al koop je niets.

  4. Moet je wel aan je strategie blijven vasthouden, wanneer de omgeving is veranderd? Zoals je zegt, waarom zou je vlak na ex-dividend blijven kopen? Wat levert het je op? Het levert je alleen wat op wanneer je een koersstijging verwacht, want dan heb je goedkoper gekocht. Anders zadel je jezelf alleen maar met meer kosten op.

  5. Ik heb een portfolio van 70% aandelen/etfs en 30% cash. Recentelijk een deel van de 30% cash belegd in Rabobank certificaten. Een aanrader voor een wat riskantere cash/obligatie positie. Effectief rendement van 6.88% op dit moment. Certificaten t.w.v. 25 euro kunnen voor 23,7-24,0 gekocht worden op de beurs. Ik verwacht dat er een aardige upside in zit qua koers als de rente straks weer gaat dalen, maar ongeacht de rente heb ik een jaarlijks rendement van 6,5%, die ieder kwartaal deels wordt uitbetaald.

Reacties zijn gesloten.