HOE BEGINNEN MET BELEGGEN? | Beleggen voor beginners in 2022

laatste update: 09-2022


In deze video leg ik je uit hoe je kan beginnen met beleggen. De tips in de video zijn puur informatief en kunnen niet gezien worden als financieel advies. Investeer alleen geld dat je ook zou kunnen missen en ga niet beginnen zonder de juiste kennis. Lees boeken en volg bijvoorbeeld de gratis training beleggen hieronder.

DeGiro Broker:

Gratis Training Beleggen (affiliate link):

________________________________________________________

Mijn naam is Sebastiaan van den Akker en ik ben dit kanaal begonnen om jullie te inspireren en motiveren voor een Gelukkiger & Vrij Leven. Ik zal het met name hebben over hoe je met de juiste mindset en persoonlijke groei de kwaliteit van jouw leven kan beïnvloeden. Daarnaast wil ik jullie laten zien hoe je zelf kan werken aan een of meerdere extra inkomstenbronnen om zo eerder vrij te kunnen zijn.

________________________________________________________

Website:
Instagram:
Facebook:

Luister ook onze Mindset Meester Podcast!

Spotify:

Apple Podcasts:

________________________________________________________

Als je vragen hebt, stel ze dan gerust.

Liken & Abonneren wordt gewaardeerd!

________________________________________________________

Disclaimer:
Beleggen brengt risico’s met zich mee, je kan je inleg verliezen.
Ik ben geen financieel adviseur en de content op dit Youtube kanaal is geen financieel advies.
De informatie en tips in deze video zijn gebaseerd op persoonlijke ervaring en dienen enkel een informatief karakter. Aan de informatie uit deze video kunnen geen rechten worden ontleend, je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen.
Bij sommige links staat “Affiliate link”. Dit betekent dat mocht je via mijn link het product aanschaffen dan krijg ik een kleine commissie. Dit kost jou overigens niets extra’s. Ik waardeer het als je dit doet want dan kan ik nog meer mooie video’s voor jullie maken! 🙂