Hoe analyseer je een NFT project

laatste update: 08-2022


Lancering van het ebook ”NFT’s – Treasure of Trash”, speciaal voor Money Mastery!

We zijn achter de schermen druk bezig geweest met een ebook over NFT’s. In het boek ga ik in op de NFT-markt als geheel. Hier kun je in inzichten krijgen over:

– Uit welke aspecten NFT’s bestaan
– Hoe de NFT-markt zich gaat ontwikkelen
– Hoe je geld kunt verdienen met NFT’s
– Mijn persoonlijke visie op NFT’s

Ik hoop dat jullie het interessant vinden. Voel je vrij om me vragen te stellen of discussies met me aan te gaan over het ebook!

Ik krijg in gesprekken met jullie vaak terug dat jullie beter willen worden in het beoordelen en analyseren van NFT-projecten. Om die reden heb ik een presentatie voorbereid waar we ingaan op mijn exacte aanpak. Deze zal ik vanavond om 19:30 in een livestream delen! De link volgt vlak voor de stream! Ik hoop jullie daar allemaal te zien.

Link naar het ebook: w