HET ZIET ER NIET GOED UIT VOOR DE CRYPTO MARKT || CRYPTO DEZE WEEK #79

laatste update: 11-2022


💎 Coinmerce account aanmaken:
💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 BUX Zero:
💎 The Financial Hub Discord:

Tijd voor Crypto deze Week

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Mijn naam is Jeffrey en op het kanaal Focuss op Financiën wil ik mensen de kracht van beleggen laten zien. Ik laat zien in mijn openbaar portfolio hoe ik beleg voor de lange termijn. Dat is ook mijn doel met dit kanaal, mensen die vermogen willen opbouwen door te investeren voor de lange termijn. Ik deel daarom bijna dagelijks video’s over persoonlijke financiën en beleggen in aandelen en crypto. Dit doe ik sinds halverwege 2020 en heb ook het idee dat ik dit nog een lange tijd blijf doen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#BITCOIN
#ETHEREUM
#CRYPTO

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2022
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2022
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx
apxt
vechain
chainlink
litecoin
eos
ethereum
xlm
stellar
ethereum

9 gedachten over “HET ZIET ER NIET GOED UIT VOOR DE CRYPTO MARKT || CRYPTO DEZE WEEK #79”

  1. Is inderdaad het MT Gox verhaal dat even paniek zaait en wordt ingecalculeerd (worden eind deze maand vrij gegeven). Zal volgens mij wel heus meevallen. Laat je geen paniek inzaaien! Just HodL 😉

  2. Na GoX is vrijwel alle onzekerheid weer uit de markt, kan even gaan duren weer. Maar long term gewoon DCA HODL..

  3. ik vind het er prima uitzien, ik heb liever dat we nog dalen en nog 1,5 jaar rangen om vanuit daar bij next halving weer een bullrun doen….helemaal mooi 🙂

  4. Het zier er prima uit!!! Een retrace na een dikke stijging is prima. Alleen maar upupup kan niet. Pas als we meer dan 0.618 retracen dan kun je vraagtekens zetten if we nieuwe lows gaan zoeken. Voor nu: DONT PANIC 😱

  5. Uw strategieën hebben me geholpen om op 30-jarige leeftijd meer dan $ 200.000 in de handel te bereiken!! Bedankt Expert JENNY. Laat de goede werken doorgaan

Reacties zijn gesloten.