Het verschuiven van de tijd – de mini-jetlag!

laatste update: 05-2022


Sinds 1981 gaat elk jaar in oktober de wintertijd in. De klok gaat dan om drie uur ‘s nachts een uur terug. Fijn, een uurtje extra slaap! Maar, voor veel mensen heeft dit een behoorlijk effect.
Als we de klok verzetten naar wintertijd, krijgen we een uurtje extra slaap, is het ‘s ochtends eerder licht en ‘s avonds eerder donker.
De wintertijd de standaardtijd en deze komt het dichtst in de buurt van hoe onze biologische klok de tijd interpreteert. In de winter zitten we dus meer in ons natuurlijke ritme.
Effecten van de wintertijd:
#winterdip
#winterdepressie #depressie #stemmingsklachten
#verstoordslaapritme #slaapproblemen
#lusteloosheid
#gevoelensvanongemak
#concentratieproblemen
#jezelfdoordedagslepen
#verstoringbiologischeklok

Het steeds veranderen van een zomertijd naar wintertijd en omgekeerd, is geen goede zaak voor ons bioritme. Deze wordt twee keer per jaar kortdurend verstoord, met alle gevolgen van dien.
De methode EFT is uitermate geschikt om de biologische klok – je innerlijke tijdklok- te resetten!
Je lichaam heeft een zelf herstellend en zelf genezend vermogen en je kunt het lichaam hier bij helpen. Het zou goed zijn om het om de twee uur te herhalen, zodat alle de meridianen (die de tijdklok beheersen) zich kunnen aanpassen.

Doe je mee?

#minijetlag #jetlag #wintertijd #zomertijd #eft #biologischeklok #reset #meridianen #zelfgenezendvermogen #zelfherstellendvermogen #voorrustinjehoofd #regieoverjeleven #heeljeleven #elysioneft