Het nieuwe aandeel dat Warren Buffett vandaag koopt in 2023

laatste update: 05-2023


Grote beleggingsfondsen zoals Berkshire Hathaway van Warren Buffett moeten steeds op de 15e van de tweede maand volgend op een kwartaal hun posities bekend maken. Voor het eerste kwartaal is dat dus rond 15 mei. Onze analisten van Duurzame Groeiers zijn echter een bedrijf op het spoor gekomen waarvan ze denken dat Buffett en Co deze NU in het eerste kwartaal koopt. In deze video leggen we dus uit waarom wij denken dat we dat weten … nog voor heel de wereld het te weten komt.

Als u na het bekijken van deze video denkt te weten over welk aandeel het gaat, kan u dit als reactie op deze video achterlaten. Indien het juist is, zullen wij u contacteren en krijgt u een gratis abonnement op Duurzame Groeiers. (GELDIG tot en met donderdag 13 april 2023!)

Kan u niet wachten en wilt u meer weten over dit aandeel én over onze Duurzame Groeiers, kijk dan op deze pagina:

00:00 Intro
01:25 Hoe Warren Buffett de beste technologiebelegger ter wereld is
03:30 Waarom dat wij denken dat Buffett dit aandeel nu koopt
04:40 De criteria die Buffett hanteert om aandelen te selecteren
06:00 De criteria van onze Duurzame Groeiers analisten
07:30 Waarom dit aandeel interessant is, zelfs als Buffett het niet zou kopen
08:32 Welke aandeel is het?

► Like & Abonneer op het kanaal voor meer video’s

Contact: info@valuejagers.com
********************************************
Disclaimer: Deze video is een commerciële uiting en vormt geen beleggingsadvies. Het is ook geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. Value Jagers raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden. U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan deze video en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Deze video is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. Value Jagers is nooit aansprakelijk voor gebruik van deze video.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst Value Jagers erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

Value Jagers is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van deze teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in deze video. Evenmin is Value Jagers verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van deze video via internet verzonden worden.

30 gedachten over “Het nieuwe aandeel dat Warren Buffett vandaag koopt in 2023”

Reacties zijn gesloten.