Het aandeel ASML blijft dalen | 2 redenen waarom je dit aandeel nu niet moet kopen in 2023

laatste update: 06-2023


Vandaag bespreek ik het aandeel ASML. De koers van het aandeel ASML is hard gedaald in 2022. Wat is hier de reden van? Er is wereldwijd een tekort aan de chipmachines en de omzet en winstcijfers van het aandeel ASML stijgen hard. Maar we zien ook de rente stijgen en er wordt volop geïnvesteerd in nieuwe fabrieken. In deze video geef ik 2 redenen waarom je het aandeel ASML nu niet moet kopen. Verder kijk ik met technische analyse naar de daggrafiek van het aandeel ASML. Veel kijkplezier! Groeten Arne

Lid worden? Dat kan via


Bekijk alle aandelen analyses:

Bekijk alle beurs analyses:


Beleggingsboeken die ik aanraad:
Beleggen in aandelen voor dummies:
Beleggen met technische analyse:

AD-Affiliate links
——

Like mij op Facebook: www.facebook.com/freedomfundbeleggen
En volg op Instagram: www.instagram.com/freedomfundbeleggen

Beleggen kan risico’s met zich meebrengen.
FreedomfundBeleggen geeft geen financieel advies, noch is de informatie op onze kanalen financieel advies. Je kunt je inleg verliezen, handelen is altijd je eigen verantwoordelijkheid. De informatie in deze video en alle andere content van FreedomfundBeleggen is gebaseerd op persoonlijke ervaring en dient ter lering en vermaak. Doe zelf onderzoek en handel enkel goed geïnformeerd. Freedomfund Beleggen is niet verantwoordelijk voor het gebruik van de informatie in deze video en al haar andere content.

Ik gebruik soms affiliate links, hierdoor krijg ik een kleine commissie al je iets bestelt via mijn link. Jij betaalt hier niets extra’s voor en het helpt mij bij het creeëren van meer content.

4 gedachten over “Het aandeel ASML blijft dalen | 2 redenen waarom je dit aandeel nu niet moet kopen in 2023”

  1. Interessant. Heb redelijk wat van de aandelen in portefuille. Ben benieuwd wat je te zeggen hebt!

  2. Heb er net weer een aantal gekocht. Kijk nog even wat er morgen gebeurd, anders misschien toch even winst nemen en wachten op verdere daling

  3. Ik heb er gisteren een aantal gekocht. Hoe lager de prijs des te beter. ASML is een diamant

  4. Bedankt voor de heldere uitleg en het maken van de video's! Wat betreft de verzadiging waar je over spreekt, ik lees net dat TSMC nu weer nieuwe machines besteld bij ASML met nóg kleinere chips (high-NA EUV), dus ik neem aan dat er steeds nieuwere machines nodig zijn en de verzadiging wel meevalt? Dat vroeg ik me af (de aandelen zijn nu wel érg goedkoop trouwens?)

Reacties zijn gesloten.