HELPT DIT DE SHIB PRIJS HERSTELLEN? – OPRICHTER DUIKT OP & VIA AMAZON BURNEN

laatste update: 12-2022


Shiba inu nieuws, oprichter duikt op, Amazon en shib burning!

Instagram: Gewoon Crypto

Twitter: Gewoon Crypto

Persoonlijk gebruik ik Bitvavo voor mijn portfolio. Met de onderstaande Link help je het kanaal en krijg je zelf €1000,- korting op je transacties:
Registreer hier:

De dagelijkse crypto entertainment op Gewoon Crypto.
Hier neem ik jullie mee in de entertainment van de Crypto markt, niks wat ik zeg moet je als advies of aanbeveling beschouwen, ik ben dan ook geen financieel adviseur 😉 .
Wil je andere cryptocurrencies zien, laat het vooral weten.

Bedankt dat je kijk, vergeet niet op de Like button te klikken en te abonneren voor dagelijkse updates!

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee. Dit enkel en alleen voor entertainment doeleinde opgenomen!
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken
Alle uitingen van Gewoon Crypto, is de mening van Gewoon Crypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. Gewoon Crypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

7 gedachten over “HELPT DIT DE SHIB PRIJS HERSTELLEN? – OPRICHTER DUIKT OP & VIA AMAZON BURNEN”

  1. 👍bedankt GC, ook hier is mijn vertrouwen weg dus ik doe hier niks mee🌷

  2. @ gewoon crypto kan je is een video maken over casino coin is echt een nieuw project op het xrp netwerk maar ik denk wel een project met potentie in de toekomst alvast bedankt

Reacties zijn gesloten.