Hedgefonds sluit deuren door FTX | Beleggers schrikken van VS | Crypto nieuws vandaag | #823

laatste update: 03-2023


Vandaag gaat Axel het hebben over China. De economie dara gata langzaam weer open met verschillende steunpakketten. Dit zou wellicht ook voor de stijging van gisteren hebben gezorgd; Bitcoin steeg 10% in een periode van 24 uur! Wij hebben de belangrijkste nieuwtjes voor je op een rij gezet! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:31 Hedgefonds Galois Capital valt door FTX
03:27 FTX Japan heeft opnemen crypto weer mogelijk gemaakt!
05:23 Chinese economie opent weer, crypto’s knallen omhoog
07:48 Amerikaanse beleggers schrikken juist van handhavingsacties
09:53 Aantal bitcoin whales op laagste punt sinds jaren
12:35 Koerrrsen koerrrsen!
15:27 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

6 gedachten over “Hedgefonds sluit deuren door FTX | Beleggers schrikken van VS | Crypto nieuws vandaag | #823”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Daarom Bitcoin not crypto.
    Wat wel bijzonder is onder de crypto's Polkadot is officieel software verklaard door de SEC

  3. Ik zal je voor altijd dankbaar zijn, je hebt mijn hele leven veranderd en ik blijf namens jou preken voor de hele wereld om te horen dat je me met slechts een kleine investering van een aanzienlijke schuld hebt gered. Dank u mevrouw Lacey Gomes

Reacties zijn gesloten.