HD, COF, DISH en meer

laatste update: 06-2023


Een Home Depot-winkel in Hyattsville, Maryland, op 22 februari 2022.

Stefani Reynolds | AFP | Getty-afbeeldingen

Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen in premarket-handel.

schotel netwerk — De satelliet-tv-aanbieder voegde 5,2% toe aan premarket-handel nadat directeur James DeFranco de aankoop van 3 miljoen aandelen bekend maakte.

Doe-het-zelf-zaak, laag – De detailhandelaren in huisverbetering verloren dinsdag 3,5% en 2,8% in premarket-handel, nadat Home Depot de grootste omzetmisser in meer dan 20 jaar rapporteerde. Het bedrijf rapporteerde een omzet van $ 37,26 miljard tegen een consensusprognose van Refinitiv van $ 38,28 miljard. Lowes komt op 23 mei met kwartaalresultaten.

Kapitaal een Het bedrijf won 6,3% nadat uit een registratieaanvraag bleek dat Warren Buffet’s Berkshire een nieuw belang in het bedrijf had genomen ter waarde van meer dan $ 950 miljoen.

gezien Het biotechnologiebedrijf verloor 4,5% in premarket-handel Daniel Welch, een directeur bij Seagen, maakte de verkoop bekend van 1.864 aandelen, een belang ter waarde van $ 371.961.

Nu Holdings — Nu Holdings knalde 5,9% nadat het fintech-bedrijf de winstverwachtingen van analisten voor het eerste kwartaal had overtroffen. Nu rapporteerde een aangepast nettoresultaat van $ 182,4 miljoen, meer dan de consensusschatting van $ 113,4 miljoen, volgens FactSet. Het boekte een omzet van $ 1,6 miljard, vergeleken met de prognoses van analisten van $ 1,40 miljard.

Zee Beperkt — Aandelen daalden bijna 8% nadat het in Singapore gevestigde technologiebedrijf vóór de opening winst rapporteerde. De omzet in het eerste kwartaal bedroeg $ 3,04 miljard, minder dan de $ 3,06 miljard die werd verwacht van analisten gepolst door StreetAccount. Sea Limited rapporteerde ook een GAAP-winst van 15 cent per aandeel. Het was echter niet duidelijk of dat vergelijkbaar was met een prognose van StreetAccount.

– Michelle Fox en Sarah Min van CNBC droegen bij aan rapportage

Plaats een reactie