HB Fuller, KB Home, Lennar en meer in 2023

laatste update: 10-2023


Bouw van eengezinswoningen door KB Home De constructie van eengezinswoningen door KB Home wordt getoond in aanbouw in de gemeenschap van Valley Center, Californië, VS 3 juni 2021.

Mike Blake | Reuters

Bekijk de bedrijven die na sluitingstijd de krantenkoppen halen.

KB Home – Aandelen daalden met 2,1% in de verlengde handel nadat de huizenbouwer teleurgesteld was over de inkomstenverwachtingen in zijn winstresultaten. KB Home rapporteerde een winst van $ 2,86 per aandeel op een omzet van $ 1,85 miljard. Analisten ondervraagd door Refinitiv rekenden op een winst van $ 2,67 per aandeel bij een omzet van $ 1,87 miljard.

Steelcase — De meubelvoorraad daalde met 0,4% nadat Steelcase kwartaalresultaten rapporteerde die de omzetramingen niet haalden. Het bedrijf rapporteerde een winst van 21 cent per aandeel op een omzet van $ 863,3 miljoen. Analisten verwachtten een winst van 12 cent per aandeel op een omzet van $ 884,1 miljoen, volgens consensusschattingen van FactSet.

HB Fuller Company — Het lijmproductiebedrijf steeg met 4,9% na het overtreffen van de winstverwachtingen, hoewel HB Fuller volgens FactSet een lichte misgelopen omzet rapporteerde.

Lennar — Lennar daalde 1% nadat het woningbouwbedrijf zijn laatste kwartaalresultaten had bekendgemaakt. Het bedrijf rapporteerde een winst van $ 5,03 per aandeel op een omzet van $ 8,93 miljard. Analisten ondervraagd door Refinitiv rekenden op een winst van $ 4,88 per aandeel en een omzet van $ 9 miljard.

Correctie: in een eerdere versie van dit verhaal werd een beweging in aandelen van KB Home verkeerd vermeld.

Plaats een reactie