Hasbro, Oatly, geavanceerde micro-apparaten en meer

laatste update: 12-2022


Bekijk enkele van de grootste verhuizers in de premarket:

Hasbro (HAS) – Het aandeel van de speelgoedmaker zakte 5,2% in de premarket na een dubbele verlaging van de rating naar “underperform” van “kopen” bij Bank of America. De verhuizing komt nadat BofA een ‘diepe duik’ heeft uitgevoerd op Hasbro’s ‘Magic: The Gathering’-handelskaartspelbedrijf. BofA zei dat Hasbro kaarten overdrukt en de langetermijnwaarde van het bedrijf vernietigt.

Oatly (OTLY) – De maker van dranken op basis van haver zag zijn voorraad in de premarket met 11,8% dalen nadat het een groter dan verwacht kwartaalverlies en inkomsten rapporteerde die niet overeenkwamen met de consensus. Oatly zei dat zijn resultaten werden geschaad door een aantal factoren, waaronder China Covid-beperkingen, productie-uitdagingen en een sterkere Amerikaanse dollar.

Geavanceerde micro-apparaten (AMD) – Het aandeel van de chipmaker steeg met 3,2% in de premarket na het ontvangen van upgrades bij zowel Baird als UBS. De bedrijven noemden positieve cyclische trends in de sector en een sterke vraag van fabrikanten van datacenterapparatuur naar AMD’s Genoa-chip.

Amazon.com (AMZN) – Amazon daalde 1,7% in premarket-handel nadat Bank of America het aandeel van de “US 1”-lijst had verwijderd, hoewel het een “koop” -rating handhaafde.

Teva Farmaceutische (TEVA) – Teva werd verlaagd naar “onderwogen” van “neutraal” bij JP Morgan Securities, dat de aanhoudende groei-uitdagingen voor de medicijnfabrikant aanhaalde. Teva daalde 2,3% in pre-market actie.

Eli Lilly (LLY), Biogen (BIIB) – De experimentele behandeling van de ziekte van Alzheimer van Rival Roche voldeed niet aan het primaire doel in studies. Zowel Lilly als Biogen hebben ook medicijnen tegen de ziekte van Alzheimer in hun pijplijn, en Biogen had in september gezegd dat de experimentele behandeling de voortgang van de ziekte met 27% had vertraagd. Lilly voegde 1,5% toe in de voorbeurshandel, terwijl Biogen 5,8% steeg.

Tyson Foods (TSN) – De rundvlees- en pluimveeproducent rapporteerde een kwartaalwinst van $ 1,63 per aandeel, zonder consensusschattingen met 10 cent per aandeel. De omzet kwam uit boven de prognoses van Street. Tyson voegde 1% toe in premarket-actie.

Maagd Galactic (SPCE) – In een aanvraag van de Securities and Exchange Commission zei Virgin dat een rechtbank eisers tot 28 november de tijd geeft om een ​​gewijzigde groepsvordering tegen het bedrijf in te dienen. De oorspronkelijke rechtszaak die in mei 2021 werd ingediend, beweerde dat huidige en voormalige officieren en directeuren misleidende verklaringen hebben afgelegd over het commerciële ruimtevluchtprogramma van Virgin, aanklachten die volgens Virgin ongegrond zijn. Virgin-aandelen verloren 1% in de premarket.

Plaats een reactie