Harm van Wijk over OPTIES trading, CRYPTO & het TRADING NAVIGATOR-systeem in 2022

laatste update: 09-2022


Meer weten over het systeem waar Harm het over heeft? Kijk dan hier:
(Dit is een affiliate link. Als je gebruikmaakt van deze link, ontvang ik hier een commissie voor.)

Vandaag spreek ik met Harm van Wijk (de eigenaar van beleggen.com) over onder andere hoe hij is begonnen met beleggen, welke rol emoties spelen bij beleggen, wanneer je kan beginnen met beleggen in opties én welke rol crypto kan spelen in onze toekomst.

Wanneer beginnen met opties?
Opties zijn hefboom producten en zijn vrij complex, waardoor je goed moet weten wat je aan het doen bent. Bij opties moet je niet alleen bedenken of een koers zal stijgen of zal dalen, maar ook in welke periode deze stijging of daling zal plaatsvinden. Harm van Wijk raad de meeste mensen aan om zich eerst te gaan verdiepen in aandelen en dan pas aan de slag te gaan met hefboom producten. Je moet echt heel goed weten wat je aan het doen bent. Een manier om deze kennis op te doen is door op zoek te gaan naar een coach/mentor. Ondanks de complexiteit vind Harm van Wijk het wel een goed idee om je gedurende je carriere als belegger te gaan verdiepen in opties. Als je ook kunt handelen in opties, kun je je vermogen namelijk nog beter verspreiden over de financiële markt.

De toekomst van de wereld van crypto:
Tot nu toe heeft nog geen enkel fiat geldstelsel het langer volgehouden dan 100 jaar. De Amerikaanse dollar zit ondertussen wel over die 100 jaar heen, maar het is goed mogelijk dat dit geldstelsel op een gegeven moment zal worden vervangen.
Momenteel heeft ‘gewoon’ geld veel last van inflatie. Het voordeel van crypto’s zoals Bitcoin is dat er geen munten kunnen worden bijgemaakt, waardoor de waarde van de munt gelijk blijft.
Cryptocurrency ook een manier om controle te houden over je eigen geld, doordat er geen baas is van bijvoorbeeld alle Bitcoins.

Het Trading Navigator-systeem van Harm:
Harm van Wijk heeft een systeem ontwikkelt waarbij gebruik wordt gemaakt van trends (Trading Navigator systeem). Met deze software kan je zien wat de invloedrijke investeerders aan het doen zijn. Op deze manier kan je dus de acties van de slimste mensen in de financiële wereld volgen.

Nog geen subscriber? Geen probleem!

👉 Benieuwd hoe ik jou verder kan helpen? Ga dan naar

🎯 Wil je meer weten over mijn missie en wil je erachter komen hoe jij een bijdrage kunt leveren? Ga dan naar

📓 Beginnen met beleggen? Download mijn gratis e-book om meteen te beginnen, via

📈 Wil je een hoger rendement behalen? Neem dan eens een kijkje bij mijn gratis online masterclass via

💱 Op zoek naar een platform waar je aandelen kunt kopen? Dan ben je bij DEGIRO aan het juiste adres! Houd er wel rekening mee: met beleggen kun je je inleg verliezen.

💲 Wil je rente krijgen op je crypto EN een bonus van maximaal $250 via BlockFi? Dan heb ik een referral link voor je. Als je een account maakt met deze link, krijg ik 0,5% van de hoeveelheid geld die je aan je account toevoegt in de eerste 30 dagen nadat je een account hebt gemaakt.

DISCLAIMER
Nesami maakt deze video alleen voor informatieve doeleinden. De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of ander advies. De informatie is van algemene aard en houdt geen rekening met jouw specifieke omstandigheden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afwegen van de voor- en nadelen van het gebruik van de informatie in deze video. Nesami kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade door een beslissing die je hebt gemaakt op basis van de informatie in deze video.

Tags: Harm van Wijk, beleggen.com, beleggen, opties beleggen, beleggen in opties, aandelen, beleggen in aandelen, crypto, beleggen in crypto, beleggen in Bitcoin, Bitcoin, toekomst Bitcoin, inflatie, nieuw geldsysteem, fiat geldsysteem, fiat geld, crypto valuta, investeren, investeren in aandelen, investeren in crypto, investeren in Bitcoin,

Hashtags: #Crypto #Beleggen #Investeren

Timestamps:
0:00 Intro
1:13 Wie is Harm van Wijk?
3:35 Waarom bezig blijven met beleggen?
5:36 Hoe is Harm begonnen met beleggen?
7:39 Negatieve veranderingen in de wereld van beleggen?
9:15 Emoties en beleggen
12:15 Hoe is Harm in de media gekomen?
14:16 Hoe ziet de toekomst van Harm/beleggen.com eruit?
17:20 Hoe krijg je een betere financiële educatie?
24:00 Opties
30:03 Crypto
40:34 2008 VS nu (het Trading Navigator-systeem van Harm)
58:08 Financiële keuzes maken

❤️ PS: vind je deze content leuk? Vergeet dan niet om je te abonneren!
1

4 gedachten over “Harm van Wijk over OPTIES trading, CRYPTO & het TRADING NAVIGATOR-systeem in 2022”

  1. Ik vindt ook dat we moeten overstappen naar crypto zodat de overheid je vrijheid en leven niet kan in beperken maar ook zodat je financieel er beter op wordt.

  2. Wat is de belangrijkste les die je van Harm hebt geleerd?

  3. Wiebe oprecht echt het aller beste interview!! Wanneer nog een interview met harm?

Reacties zijn gesloten.