Handelsvolume India -70% | XRP overwinning rechtszaak | BTC nieuws vandaag | #630 in 2022

laatste update: 09-2022


Het handelsvolume in India is 70% gedaald en XRP heeft iets te vieren. Dit en meer zie je vandaag in de video van Axel. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:02 Ripple behaalt grote overwinning in rechtszaak
04:08 Terra +2500 BTC, -96 miljoen USD?!
06:00 India ziet handelsvolume vrijwel verdampen
08:04 Circle haalt wederomm 400 miljoen USD op
10:06 Inflatiecijfers VS hoogste sinds ruim 40 jaar
11:48 koerrrsen koerrrsen!
15:52 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

17 gedachten over “Handelsvolume India -70% | XRP overwinning rechtszaak | BTC nieuws vandaag | #630 in 2022”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🤩🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

  3. de rechtzaak tussen de SEC en Ripple zal binnen nu en 3 maand beeindigd zijn en in het voordeel uit vallen voor Ripple. Dit betekenent dat XRP uiteindelijk door heel veel banken en financiele instellingen over de hele wereld geimplementeerd en gebruikt gaat worden. Dit zal XRP tot grote hoogte doen stijgen. Advies. neem dit niet als zekerheid. Doe je eigen onderzoek en doe er je voordeel mee. Het zal je verbazen hoe groot de impact van Ripple / XRP zal zijn ( IMF, ECB , WEF etc. )

  4. Gefeliciteerd, ik kijk met veel plezier naar jullie videos ^^ altijd leuke info

  5. Gefeliciteerd seun!! En bedankt voor al je bijdrages ook!

Reacties zijn gesloten.