GROTE BEDRIJVEN POSITIEF OVER CARDANO! – BLIJFT GROEIEN – CARDANO (ADA)

laatste update: 12-2022


Bij deze lage prijzen ga ik accumuleren! Wanneer we de $1 dollar verliezen kan het snel gaan!

Persoonlijk gebruik ik Bitvavo voor mijn portfolio. Met de onderstaande Link help je het kanaal en krijg je zelf €1000,- korting op je transacties:

Registreer hier:

De dagelijkse crypto entertainment op Gewoon Crypto.
Hier neem ik jullie mee in de entertainment van de Crypto markt, niks wat ik zeg moet je als advies of aanbeveling beschouwen, ik ben dan ook geen financieel adviseur 😉 .
Wil je andere cryptocurrencies zien, laat het vooral weten.

Bedankt dat je kijk, vergeet niet op de Like button te klikken en te abonneren voor dagelijkse updates!

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee. Dit enkel en alleen voor entertainment doeleinde opgenomen!
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken

6 gedachten over “GROTE BEDRIJVEN POSITIEF OVER CARDANO! – BLIJFT GROEIEN – CARDANO (ADA)”

  1. Dit kanaal is op snel tempo uitgegroeid tot mijn favoriet voor cardano en btc updates. Super handig alles in het nederlands en heel overzichtelijk uitgelegd. Nog eens bedankt!

  2. Wie gaat er nog stevig ada bijkopen rond de gegeven targets van 0.76$ tot 0.62$? En wie denkt dat we deze targets gaan halen? Ik begrijp de redenering van de TA hier, hoe vaker we de bodem testen hoe meer kans dat we er door vallen, maar die 1$ grens lijkt me dan ook weer zo een psychologisch rond getal waar veel mensen bereid zijn om weer in te stappen. Als die 1$ breekt zal het dus voornamelijk zijn omdat btc zakt en de rest meesleurt?

  3. Ada kan zo maar terug zakken naar de inpulse, ondanks al het "goede" nieuws.

    Zeg niet dat het gebeurt, maar zeker een redelijke kans. Ada heeft het ook erg goed gedaan in 2021, dus goed afkoelen, en opnieuw instappen

  4. Perfect insight, I just made my own video, share the love ;).

Reacties zijn gesloten.