GROOT NIEUWS: ETHEREUM SPOT ETF IS AANGEVRAAGD || CRYPTO DEZE WEEK #133

laatste update: 10-2023


💎 Coinmerce account aanmaken:
💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):

Tijd voor Crypto deze Week

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Mijn naam is Jeffrey en op het kanaal Focuss op Financiën wil ik mensen de kracht van beleggen laten zien. Ik laat zien in mijn openbaar portfolio hoe ik beleg voor de lange termijn. Dat is ook mijn doel met dit kanaal, mensen die vermogen willen opbouwen door te investeren voor de lange termijn. Ik deel daarom bijna dagelijks video’s over persoonlijke financiën en beleggen in aandelen en crypto. Dit doe ik sinds halverwege 2020 en heb ook het idee dat ik dit nog een lange tijd blijf doen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#BITCOIN
#ETHEREUM
#CRYPTO

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2022
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2022
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx
apxt
vechain
chainlink
litecoin
eos
ethereum
xlm
stellar
ethereum

7 gedachten over “GROOT NIEUWS: ETHEREUM SPOT ETF IS AANGEVRAAGD || CRYPTO DEZE WEEK #133”

  1. Here to shill Lendr Network. The real-world utility tokens.

  2. Incredible video! Short and sweet, but packed with value!

  3. Stop met het kopen van comments. Gaat je geloofwaardigheid ten goede komen… 😅

  4. Ik ben klaar met het voorschot op de prijs, aangezien ik in minder dan een maand van mijn investering meer dan 10.000 dollar heb verworven. We hebben allemaal meer nodig dan onze salarissen om financieel stabiel te zijn, dus in dat geval zal ik mensen adviseren om het uit te proberen cryptocurrency en aandelen, schakel gewoon een professionele handelaar voor u in, zo eenvoudig is het en u maakt een goed winstrendement, het leven is goed 😊.

  5. Het is altijd goed om een ​​financieel plan te hebben. Ik werkte samen met een erkende planner en pensioenstrateeg. De vastrentende waarden in uw portefeuille dienen slechts als buffer voor de volatiliteit van het aandelengedeelte, maar ook als legitieme inkomsten.

Reacties zijn gesloten.