Gratis COVID-tests: snelle thuistests bestellen bij de Amerikaanse overheid

laatste update: 02-2023


Amerikanen kunnen nog steeds gratis COVID-19-testkits bestellen bij de federale overheid, als ze geen kits hebben ontvangen van de laatste verdeling.

De regering-Biden heeft snelle COVID-tests voor thuis verstuurd – vier tests per huishouden – sinds de laatste beschikbaarheid van tests eind vorig jaar werd aangekondigd. U kunt ze nog steeds online bestellen via de United States Postal Service op special.usps.com/testkits of door te bellen naar 1-800-232-0233. U kunt ook naar covid.gov/tests gaan om de testkits aan te vragen.

Coronavirus update: China neemt de eerste stappen om landen te straffen die testmandaten hebben opgelegd aan Chinese reizigers

U wordt gevraagd uw naam en postadres in te vullen om de gratis tests te krijgen. En u kunt een e-mailadres opgeven om een ​​bevestiging van uw bestelling te ontvangen of om uw levering te volgen.

“Zoals we tijdens de pandemie hebben gedaan, blijft de federale regering alle capaciteiten aanwenden om staats-, lokale, territoriale en tribale gemeenschappen te ondersteunen bij de voorbereiding op, het voorkomen van en reageren op een verhoogde incidentie van COVID-19”, zei het Witte Huis in een december. 15 verklaring.

Volgens de COVID.gov-site mag elk huis in de VS deze tests bestellen, ongeacht of de bewoners tests hebben besteld tijdens een van de eerdere toewijzingen van COVID-tests van de overheid.

Tijdens eerdere testordervensters werden de gratis tests doorgaans binnen zeven tot twaalf dagen na het plaatsen van een bestelling verzonden, zei het Witte Huis, waarbij de meeste tests door de USPS binnen 48 uur na verzending werden afgeleverd.

De federale overheid heeft sinds het begin van de pandemie bij verschillende gelegenheden gratis COVID-tests rechtstreeks bij mensen thuis afgeleverd. Maar tot de aankondiging in december was het vier maanden geleden dat het voor het laatst gratis testkits voor thuis had verzonden.

Het Witte Huis dringt er ook bij mensen die geen COVID-vaccinatie hebben gekregen op aan dit te doen, en het adviseert ook COVID-boosterprikken voor degenen die hun eerste vaccinatie hebben gekregen.

De VS leiden vanaf dinsdag de wereld met 101,1 miljoen bevestigde COVID-gevallen en 1.091.184 dodelijke slachtoffers.

Lees verder: Keurig K-Cup-schikking: vandaag is de laatste dag om deel te nemen aan de class action-rechtszaak van $ 10 miljoen

Plaats een reactie