Gratis beleggen in 2019

laatste update: 05-2022


Gratis beleggen in 2019
👇Kijk hieronder voor meer informatie en links👇

BUX Stocks
FlatEx

We zien dat het in 2019 ook in Nederlands mogelijk wordt om gratis te beleggen. Er zijn op dit moment twee nieuwe aanbieders die aangeven dat je gratis kunt beleggen bij hun. Dit is naast DeGiro, waar je ook een groot aantal fondsen en ETF’s kunt kopen uit hun Kernselectie (zolang je voldoet aan een paar voorwaarden).

In deze video bekijken we de twee nieuwe aanbieders. Want gratis beleggen in 2019 klinkt interessant, maar wat kunnen we verwachten van deze aanbieders? Aangezien BUX het pas net heeft aangekondigd dat ze binnenkort starten met BUX Stocks kan ik hier nog niet al teveel informatie over geven. Ik wil jullie echter wel op de hoogte brengen omdat ze gratis aandelen verdelen onder de mensen die zich snel aanmelden. FlatEx is al iets langer actief en daar is iets meer informatie over beschikbaar.

Beide aanbieders tonen (in enige mate) overeenkomsten met RobinHood uit Amerika. Daarom kijk ik ook kort naar RobinHood en hoe zij hun geld verdienen terwijl ze ook gratis beleggen aanbieden, en ook gratis aandelen uitdelen.

Ik heb me aangemeld bij beide aanbieders aangemeld en zal hier ook gebruik van maken. Zodra ik genoeg ervaring heb (enkele maanden) zal ik er een video over maken met mijn ervaring en review. Deze video’s zullen dus in de komende maanden volgen. In deze video’s zal ik uitgebreider ingaan op elk van de aanbieders.

★★★ AANRADERS ★★★
BrandNewDay (pensioen)beleggen:
BinckForward:
Binck Fundcoach:
Binck Zelf Beleggen:
DeGiro zelf beleggen:
Geld besparen en prijzen vergelijken via Pricewise:

⚠️ PRAAT MEE in de DISCORD Chat van eenPassiefInkomen – ⚠️

#passiefinkomen #gratis #beleggen

✅ OVER EENPASSIEFINKOMEN ✅
Via eenPassiefInkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Ik wil dit bereiken door gebruik te maken van passief inkomen, een inkomen waarbij je niet per uur betaald wordt maar voor de waarde die je geeft, zodat je ook geld kunt verdienen terwijl je niet werkt.

Via onder andere dit Youtube kanaal deel ik mijn voortgang richting deze toekomst met alle stappen die ik onderweg maak. Hiermee hoop ik de kijkers/abonnees te inspireren en motiveren om zelf ook stappen te zetten naar een toekomst waarin zij financieel onafhankelijk kunnen zijn (door gebruik te maken van een passief inkomen).

Door maandelijks een deel van mijn inkomen te beleggen en de juiste (financiële) beslissingen te maken zie ik mijn vermogen de laatste jaren met 40 tot 50% per jaar groeien, zelfs meer groei in vermogen dan ik aan inkomen per jaar verdien.

👉 NOG GEEN ABONNEE? Abonneer je nu en mis geen enkele video meer die jouw toekomst kan veranderen! 👈

★★★ SOCIAL MEDIA ★★★
WEBSITE:
INSTAGRAM:
FACEBOOK: /

6 gedachten over “Gratis beleggen in 2019”

  1. klinkt goed .. een beetje concurentie voor de giro .. nu hopen dat ze ook de tareiven gaan verlagen

  2. Verfrissend om eens een Nederlandse video te zien. Ik beleg ondertussen vrolijk en gratis verder vanuit Amerika, zo te zien nog een extra reden om te emigreren!

Reacties zijn gesloten.