Goldman, Pfizer, Cheesecake Factory, Alibaba en meer

laatste update: 02-2023


Een Cheesecake Factory-restaurant in Louisville, Kentucky.

Andy Lyon | Getty-afbeeldingen

Bekijk de bedrijven die ’s middags de grootste stappen zetten:

Goldman Sachs – De bank daalde meer dan 2% na het rapporteren van de winst per aandeel en inkomsten die de schattingen van Wall Street dinsdag niet overtroffen.

Pfizer – Wells Fargo verlaagde maandag de farmaceutische gigant van overgewicht naar gelijk gewicht, en zei dat het bedrijf een reset van de pandemie nodig had om aandelen weer te laten werken. Pfizer daalde in de premarket met 1,25%.

Morgan Stanley – De winst van Morgan Stanley overtrof dinsdag de verwachtingen van Wall Street, deels dankzij recordopbrengsten op het gebied van vermogensbeheer. In de premarket stonden de aandelen 1% hoger.

Vodafone — Het Britse telecommunicatiebedrijf steeg bijna 2% in de premarket. Ghana heeft maandag ingestemd met de verkoop door Vodafone van 70% van zijn belang in Vodafone Ghana aan Telecel Group. Op donderdag werd Vodafone opgewaardeerd om te kopen door Bank of America, die zei optimistisch te zijn over de vooruitzichten van het bedrijf te midden van het vertrek van CEO Nick Read.

Wereldwijde betalingen — Morgan Stanley heeft dinsdag Global Payments opgewaardeerd van een gelijke weging naar overwogen, onder meer onder verwijzing naar een gunstiger concurrentieklimaat en een aantrekkelijke waardering. Het bedrijf won 2% in de premarket.

Kerk & Dwight – Morgan Stanley heeft de fabrikant van consumptiegoederen opgewaardeerd van gelijk gewicht naar overgewicht en zijn koersdoel verhoogd van $ 82 naar $ 91. Church & Dwight wonnen meer dan 1% in de premarket.

Cheesecake fabriek — De restaurantketen daalde met meer dan 3% nadat hij door Citi was verlaagd van kopen naar neutraal, omdat de aandelen in de buurt van het koersdoel liggen. Cheesecake werd ook gedegradeerd door Gordon Haskett.

Bloomin’-merken — Het moederbedrijf van Outback Steakhouse zakte bijna 2% nadat het door Gordon Haskett was gedegradeerd tot houden, wat het toenemende evenwichtige risico/rendementsprofiel van het bedrijf aanhaalde.

Jaar – Roku-aandelen daalden met 1,8% nadat Truist het bedrijf had gedegradeerd tot een hold van een koopadvies, zeggend dat de streaming-aandelen overgevoelig zijn voor een moeilijke macro-omgeving, aangezien een groot deel van de inkomsten aan advertenties is gekoppeld.

Snap — JMP Securities verlaagde de rating van het bedrijf naar marktprestaties van marktprestaties, daarbij verwijzend naar afnemende tijd besteed aan Snap en toegenomen concurrentie van Reels en YouTube-shorts. Snap daalde 1,4% in de premarket.

Ali Baba — Volgens de Wall Street Journal bouwde activistische investeerder Ryan Cohen een belang in de Chinese e-commercegigant. Cohen dringt er bij het bedrijf op aan om zijn aandeleninkoopprogramma uit te breiden, aldus het rapport. In de premarket stegen de aandelen met 0,5%.

Reynolds consumentenproducten — De aandelen daalden met ongeveer 1,3% nadat Credit Suisse de fabrikant van huishoudelijke artikelen had gedegradeerd van outperform naar neutraal, omdat aandelenwinsten nu in de aandelenkoers zijn ingebakken.

Whirlpool — De aandelen daalden met 3% nadat Whirlpool zei dat het een meerderheid van zijn EMEA-activiteiten zal afstoten en samen met de Turkse fabrikant van huishoudelijke apparaten Arcelik een nieuwe, op Europa gerichte onderneming zal vormen. Whirlpool zal 25% van de nieuwe entiteit bezitten, terwijl Arcelik 75% zal bezitten.

– Sam Subin, Sarah Min en Michael Bloom van CNBC droegen bij aan rapportage.

Plaats een reactie