GIGANTISCHE CRASH OP DE CRYPTOMARKT || CRYPTO DEZE WEEK #50 in 2022

laatste update: 08-2022


💎 Coinmerce account aanmaken:
💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 Gratis aandeel BUX:
💎 The Financial Hub Discord:

Tijd voor Crypto deze Week

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Mijn naam is Jeffrey en op het kanaal Focuss op Financiën wil ik mensen de kracht van beleggen laten zien. Ik laat zien in mijn openbaar portfolio hoe ik beleg voor de lange termijn. Dat is ook mijn doel met dit kanaal, mensen die vermogen willen opbouwen door te investeren voor de lange termijn. Ik deel daarom bijna dagelijks video’s over persoonlijke financiën en beleggen in aandelen en crypto. Dit doe ik sinds halverwege 2020 en heb ook het idee dat ik dit nog een lange tijd blijf doen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#BITCOIN
#ETHEREUM
#CRASH

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2022
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2022
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx
apxt
vechain
chainlink
litecoin
eos
ethereum
xlm
stellar
ethereum

21 gedachten over “GIGANTISCHE CRASH OP DE CRYPTOMARKT || CRYPTO DEZE WEEK #50 in 2022”

 1. Hoe denk je( in het specifiek) over landen die denken eigen digitale munten te creëren?Kan dat niet de aandacht(en dus omzet)kapen uit de actuele digitale coins?

 2. Kan je een video maken over coins die een grote stijging gaat en zodat je weten wat we kunnen halen

 3. Ik ben precies een jaar geleden begonnen met investeren sta nu dus ook weer op 0. Ik zie het probleem niet ben juist blij dat ik nu weer op een goeie prijs kan bijkopen. Met een lange termijn visie geniet ik hiervan!

 4. Ik wil beginnen met beleggen maar weet nog niet op welke broker, waarom zou je bijvoorbeeld via degiro doen als bux geen transactiekosten heeft? Wat is het verschil dan?

 5. Heb jij nu al ingekocht of wacht je nog even de komende weken om te zien of het nog verder daalt?

 6. Positieve video. Zit er met een flink vermogen in. Mentaal ben ik sterk, HODL, want zit er voor de lange termijn in. Bij vooraf gestelde posities, cash ik een % uit. Dit heb ik allemaal geleerd dankzij jouw verhelderende video’s. Heb zoveel geleerd en de ervaring doet de rest. Ga zo door!👍

 7. door in en verkoop rondom de toppen en de dalen is mijn positie ver 6voudigd het laatste jaar, en heb uiteraard gecasht om aandelen posities te vergroten, je weet dat de markt fluctueert, 1x een klein verliesje door een verkeerde gok, maar desondanks alle posities behoorlijk verstevigd en geen eigen geld er meer in zitten, dat zit nu in de ETF's gelukkig

 8. Wederom hartelijk dank voor je interessante video. Je weet altijd weer de rust te brengen in dit soort periodes en daar ben ik erg blij mee!

 9. Hoi Jeffrey, is er een video waarin uitgelegd wordt hoe je aandelen, ETF's kunt kopen? Ik heb net een account op BUX aangemaakt en doe dit voor het eerst. Stel ik wil een aandeel in Vanguard kopen. Het aandeel staat op 61.6291 pond. Dit is toch eenenzestig pond en niet eenenzestigduizend (of iets anders dat hoog is)? Een aandeel wordt dus verhandeld in 4 decimalen?

  Ik wil geen order plaatsen die ik niet kan betalen (weet ook nog niet eens hoe daarmee omgegaan wordt).

Reacties zijn gesloten.