Gezichtsherkenning: zo SNEL word je herkend!

laatste update: 02-2023


Gezichtsherkenning is bezig met een grote opmars. Wat wordt er mogelijk? En wat zijn de gevaren? Mis geen video, ABONNEER en zet de BEL aan! EN probeer de Bright-app! Android iPhone

VOLG BRIGHT

#gezichtsherkenning #technologie #camera #Amazon #smartphone #computer #iPhone #TMobile #software

30 gedachten over “Gezichtsherkenning: zo SNEL word je herkend!”

 1. En waar kan je die bril kopen ?
  zo dat ze mijn gezichtsherkenning niet kunnen zien!

 2. Leuke video! Kan je een filmpje maken over de mogelijke impact van kunstmatige intelligentie op de economie?

 3. Bright, hoe veilig is de irisscan op Samsung telefoons dan?

 4. Blij dat je terug bent Merijn. Heerlijk die enthousiasme

 5. We moeten nu in opstand komen en wakker worden dit is een bedreiging van je vrijheidvrijheid

 6. Dit is in China al zo vol in gebruik en dat is geen zege want het is al in verkeerde handen en het zal niet gebruikt worden om ons te beschermen.

 7. Op ieder brug en bij alle stations staan zulke camera's rechtstreeks gekoppeld aan p2000 surveillance ik kan het weten….

 8. Nooit geweten dat dit gewoon in de studio van rtl nieuws wordt opgenomen

 9. Tjezus wat eng, George Orwell was een optimist inderdaad.

 10. Gaaf om te zien hoe dit werkt. Ben ook erg benieuwd naar technieken als kentekenherkenning. Kan ik al makkelijk mijn licht thuis laten aan gaan als ik met de auto voor de deur kom?

 11. Wanneer heeft een overheid ooit een technologie of uitvinding gebruikt ten goede? Sinds de uitvinding van het buskruit tot nu….nog nooit.

 12. Onthoud dat hun mobiele telefoons veel over hen zeggen. Ontrouw is een weerspiegeling van iemands karakter, en niet die van jou. Mijn vrouw was zo soepel in het verbergen van haar ontrouw en ik had maandenlang geen bewijs, ik zag een aanbeveling over een privédetective (* JULIUSTYLER001 *) op iG en besloot hem eens te proberen .. het resultaat was ongelooflijk omdat al mijn vreemdgaande echtgenotes sms-berichten, whatsapp, facebook en zelfs haar iPhone-oproepen werden rechtstreeks aan mijn mobiel gekoppeld zonder dat ze het wist. Juliustyler hielp me om haar 24 uur per dag in de gaten te houden en ik kreeg concreet bewijsmateriaal en gaf het aan mijn advocaat. als je vrouw een expert is in het verbergen van haar vreemdgaande avonturen, neem dan meestal contact met hem op via gmail: JULIUSTYLER001 of WhatsApp +1 (413)423-6608

 13. Onthoud dat hun mobiele telefoons veel over hen zeggen. Ontrouw is een weerspiegeling van iemands karakter, en niet die van jou. Mijn vrouw was zo soepel in het verbergen van haar ontrouw en ik had maandenlang geen bewijs, ik zag een aanbeveling over een privédetective (* JULIUSTYLER001 *) op iG en besloot hem eens te proberen .. het resultaat was ongelooflijk omdat al mijn vreemdgaande echtgenotes sms-berichten, whatsapp, facebook en zelfs haar iPhone-oproepen werden rechtstreeks aan mijn mobiel gekoppeld zonder dat ze het wist. Juliustyler hielp me om haar 24 uur per dag in de gaten te houden en ik kreeg concreet bewijsmateriaal en gaf het aan mijn advocaat. als je vrouw een expert is in het verbergen van haar vreemdgaande avonturen, neem dan meestal contact met hem op via gmail: JULIUSTYLER001 of WhatsApp +1 (413)423-6608

 14. Onthoud dat hun mobiele telefoons veel over hen zeggen. Ontrouw is een weerspiegeling van iemands karakter, en niet die van jou. Mijn vrouw was zo soepel in het verbergen van haar ontrouw en ik had maandenlang geen bewijs, ik zag een aanbeveling over een privédetective (* JULIUSTYLER001 *) op iG en besloot hem eens te proberen .. het resultaat was ongelooflijk omdat al mijn vreemdgaande echtgenotes sms-berichten, whatsapp, facebook en zelfs haar iPhone-oproepen werden rechtstreeks aan mijn mobiel gekoppeld zonder dat ze het wist. Juliustyler hielp me om haar 24 uur per dag in de gaten te houden en ik kreeg concreet bewijsmateriaal en gaf het aan mijn advocaat. als je vrouw een expert is in het verbergen van haar vreemdgaande avonturen, neem dan meestal contact met hem op via gmail: JULIUSTYLER001 of WhatsApp +1 (413)423-6608

 15. Onthoud dat hun mobiele telefoons veel over hen zeggen. Ontrouw is een weerspiegeling van iemands karakter, en niet die van jou. Mijn vrouw was zo soepel in het verbergen van haar ontrouw en ik had maandenlang geen bewijs, ik zag een aanbeveling over een privédetective (* JULIUSTYLER001 *) op iG en besloot hem eens te proberen .. het resultaat was ongelooflijk omdat al mijn vreemdgaande echtgenotes sms-berichten, whatsapp, facebook en zelfs haar iPhone-oproepen werden rechtstreeks aan mijn mobiel gekoppeld zonder dat ze het wist. Juliustyler hielp me om haar 24 uur per dag in de gaten te houden en ik kreeg concreet bewijsmateriaal en gaf het aan mijn advocaat. als je vrouw een expert is in het verbergen van haar vreemdgaande avonturen, neem dan meestal contact met hem op via gmail: JULIUSTYLER001 of WhatsApp +1 (413)423-6608

 16. Welkomin China 🇨🇳 aan de Noordzee 🌊

Reacties zijn gesloten.