Geleide meditatie thema: frustratie

laatste update: 05-2023


In deze tijd met veel polarisatie en onbegrip kun je om veel redenen “gefrustreerd” raken. Hier kun je jezelf ook helemaal in verliezen door bijvoorbeeld onderliggend onrecht of onderdrukte emoties te ervaren en vanuit oude pijn te reageren. Om je te helpen om los te komen van frustratie heb ik deze meditatie ingesproken deze helpt door middel van zelfonderzoek de triggers in jezelf te vinden en de aandacht te geven die ze verdienen op het gebied van frustratie.

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸

Vond je deze meditatie fijn? like hem of deel iets in de comments. Er zullen meer meditaties en video’s volgen, dus wil je weten wanneer er iets nieuws online staat, abonneer je dan op mijn kanaal.

Heb je meer begeleiding nodig bij een thema dan dit filmpje, kijk dan eens op mijn website voor mijn werkwijze en hoe ik jou verder kan helpen. Ga dan naar

FB: r

2 gedachten over “Geleide meditatie thema: frustratie”

Reacties zijn gesloten.