Geldschieters verliezen MILJOENEN door investering in CRYPTO | Stegeman op de Bres | KIJK Misdaad in 2022

laatste update: 12-2022


Alberto Stegeman springt op de bres voor geldschieters die investeerden in de crypto-zaken van oplichter Pieter K. Zij zijn tonnen kwijt, terwijl hij met zijn partners in de duurste auto’s rijdt en met hun geld investeert in andere digitale munten. Dit laten ze niet zomaar gebeuren, vandaar dat Alberto actie onderneemt.
Abonneer voor meer:

——————————————————————————–

In het programma ‘Stegeman op de Bres’ helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft.

Bekijk meer clips van ‘Stegeman op de Bres’:

Meer zien? Ga naar KIJK.nl voor de hele afleveringen:

——————————————————————————–

Programma’s, films, exclusieve clips, sportwedstrijden en meer. Helemaal gratis! Download de app of ga naar

Volg ons ook op:

https://www.instagram.com/kijknl

———————————————————————————

Welkom op het officiële kanaal van KIJK misdaad. Op dit kanaal zie je clips, compilaties & recaps van onze beste misdaad programma’s, waaronder Foute Boel, Stegeman op de Bres, De Handhavers, Betrapt, Overtreders & Oplichters in het Buitenland. Hier vind je de meest heftige confrontaties, verschrikkelijkste huisjesmelkers & sluwste oplichters. Abonneer nu op het kanaal om altijd de nieuwste video’s te kijken.

30 gedachten over “Geldschieters verliezen MILJOENEN door investering in CRYPTO | Stegeman op de Bres | KIJK Misdaad in 2022”

 1. 04:22 Flauwekul dat crypto moeilijk te traceren is, als je zijn wallet adres hebt kan je precies volgen waar het naar toe gaat..

 2. Als je zo oud bent als deze mensen en bijna een miljoen bezit, dan moet je niks meer beleggen. Dat miljoen is dan namelijk ruim genoeg om lekker van te leven tot aan je dood. Als je dan toch zo dom bent (of zo hebberig) dan moet je ook niet janken als je je geld kwijt bent.

 3. Neem cotact mij met op binnen paar dagen heb je je geld terug

 4. Deze gast moet je ontvoeren op een stoel vast zetten elke dag een vinger eraf tot ie het geld laat brengen.

 5. Als je zo dom bent verdien je het ook om opgelicht te worden. Jezus.

 6. Stel je voor dat je met een volle portemonnee een casino binnen loopt, met een lege weer naar buiten gaat en je vervolgens verontwaardigd bent. Play stupid games, win stupid prizes.

 7. Oplossing gezocht?! Zoon ontvoeren en vervolgens zal heel snel op het groene knopje gedrukt worden.. ik stel mij beschikbaar indien gewenst

 8. Enigste reacties wat ik zie zijn mensen zonder verstand, jaloers en harteloos. Het is niet zomaar een vrouw die opeens in Crypto gaat investeren, ze word aangepraat door haar ‘vrienden’.
  Maar wat een goede samenleving hebben we!

 9. Ach, wat doet de regering dan anders? En daar durft Alberto niets aan te doen, die is helemaal pro narratief. Als je zonder onderzoek te doen even achteloos een miljoen kan investeren, dan heb je kennelijk genoeg. Ik hoop dat die rijken allemaal kapot gaan. Welkom in onze wereld zo wij al jaren moeten leven. Ik heb niet zoveel respect meer voor miljonairs en ultra-miljonairs. Rijkdom maakt de duistere kant in de mens los.

 10. Aflevering maken over crypto oplichting, maar ondertussen krijg je reclame om te investeren in crypto. Lekker tactisch weer.

 11. Prachtig al die lui die in die crypto zooi trappen.. Er zijn een aantal goeie de rest zijn allemaal ouderwetse pyramide constructies.. er zijn een aantal mensen die geld verdienen die proberen anderen erbij te halen, dan laten ze die mensen wat geld verdienen zodat het echt lijkt en zodra ze meer geld in zetten begint het.. dan maar ouderwets maar ik investeer enkel in goud en silver.. je wordt er niet rijk van maar het is veilig en waardevast. Dat mensen werkelijk geloven dat je met wat crypto rijk wordt met minimale inzet is onvoorstelbaar.. je komt nergens met minimale inzet.. dat is ook iets waar de goeie kant van de crypto je voor waarschuwt! Je wordt nergens slapend rijk van.

 12. 'Waarbij zij de voordelen hebben van koersstijgingen, maar niet van de dalingen' …… WAAROM trappen mensen daar in ?? Nog 1 keer dan, als iets TE goed lijkt, dan is het dan ook.

 13. Sorry hoor maar als je zoveel geld gaat investeren, en dus in wezen niet dankbaar bent voor zoveel geld, dan ben je ook zelf oliedom! Waarom willen mensen alsmaar meer en meer? Jezus….

 14. Wel goed luisteren nooit geinversteerd in crypto anders zou ik nu de vonnissen niet hebben . Met elkaar bijna een miljoen. WORDT VERVOLGD

Reacties zijn gesloten.