Geld overmaken van MetaMask naar jouw Bankrekening – Tutorial in Ethereum, MetaMask en Bitvavo

laatste update: 08-2022


Bitvavo account aanmaken:
Ons eigen NFT project:
NFT guides en informatie:

Links die in de video worden genoemd:
– MetaMask:

In deze video leg ik uit hoe je geld overmaakt van jouw MetaMask wallet naar jouw bankrekening. Je doet dit door vanaf MetaMask jouw Ethereum over te maken naar een exchange zoals Bitvavo. Daar verkoop je jouw Ethereum voor euro’s en deze kan je vervolgens laten overboeken naar jouw bankrekening.

#Bitvavo #MetaMask #Wallet #Ethereum #Euro #NFT #NFTs #OpenSea #OpenSea.io #Crypto

19 gedachten over “Geld overmaken van MetaMask naar jouw Bankrekening – Tutorial in Ethereum, MetaMask en Bitvavo”

 1. transactiekosten van ETH zijn echt hoog. Kun je ook een andere coin gebruiken om op te nemen?

 2. Hey hoe zit het met belasting?
  Stel ik begin op 10 januari dus ik heb op 1 januari 0 crypto.
  Op 31 maart heb ik 20000 euro aan crypto.
  Ik laat de 20000 storten op mijn bank.
  Moet ik hierover belasting betalen of hoeft dit niet omdat het onder de belastinggrens valt?

 3. Duurt geld overmaken van metamask naar bitvavo ook wel eens langer is een uur geleden nog steeds geen geld binnen gekregen

 4. Ik heb een vraagje, ik kan geen ethereum op bitvato storten omdat ik eerst een I’d foto / verificatie moet doen maar wat als ik dat niet wil doen is er dan ook nog een andere optie om mijn ethereum van metamask naar bitvato te storten?

 5. Het is dus onmogelijk om mijn id kaart goedgekeurd te krijgen. Dan is het weer glare dan is het zogenaamd een blurry foto terwijl dat helemaal niet waar is. Wat is dit een ongeloofijke kut side. Bern nu al twee uur aan het proberen mijn id goedgekeurd te krijgen.

  Wat een ballen tent is dit dan.

 6. <Educatieve post, geweldige video en een aantal leuke tips! Deze periode van inflatie maakt alles moeilijk voor iedereen, maar ik denk dat mensen moeten begrijpen dat dit een enge tijd is voor nieuwe investeerders, maar het beste wat je kunt doen, is beslissingen niet op emoties baseren. Vanuit het oogpunt van een handelaar hadden we echt meer experts op dit gebied nodig om nieuwkomers les te geven. Investeerders werkten om de gemeenschap te informeren. De prijs van BTC schommelt de laatste tijd, wat betekent dat de markt momenteel open is en u niet kunt zeggen of deze bearish of bullish zal zijn. Deze onzekerheid verhoogt het aantal handelaren die ook hun portefeuille uitbreiden. Ik zou zeggen dat rondhangen en wachten terwijl anderen daghandel zijn totaal verkeerd is. Dat is de verkeerde mentaliteit als je geen actie onderneemt. Hodl is niet het plan voor een belegger, omdat we als belegger manieren moeten vinden om steeds meer munten toe te voegen en opnieuw te laden om winst te maken. Het hangt allemaal af van de experts waarmee u handelt en ook van de bron van uw strategieën. Ik begon met 0,7 BTC en vergaarde in slechts 4 weken meer dan 2,5 BTC met de juiste handelsstrategie die mij werd gegeven door een ervaren handelaar, ARGON TIHALT. Hij maakt alles zo gemakkelijk en begrijpelijk, zijn methoden zijn top en winstgevend en hij is gemakkelijk te bereiken via e-mail [Argontihalt@gmail.com] en Telegram [ @ DAILYTRADE147 }. Zijn signalen zijn zeer nauwkeurig en bieden altijd een groot positief rendement op uw investering.

 7. Helder en duidelijke video. Bedankt voor de uitleg, maar dat stukje met ERC-20. Bitvavo blijft Metamask steunen en andersom ook, daarmee probeer ik te zeggen dat crypto 's gestort en teruggestort kan worden.

Reacties zijn gesloten.