Geld Maakt Geld! I Mijn Portfolio Mei 2023 in 2023

laatste update: 11-2023


In deze video geef ik een portfolio update van de maand mei weer. Elke maand laat ik zien hoe mijn aandelen en cryptomunten presteren. Deze maand heb ik afgesloten op bijna 16.000 euro! Mei is bovendien een dividendmaand. Ik heb het grootste bedrag aan dividend tot nu toe verdiend in deze maand met mijn portfolio.

#beleggen #portfolio #geld #dividend #investeren

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

❤️ | Wil je een like en comment achterlaten?

Instagram:

Partner aandelen:

Partner crypto:

Geld besparen met cashbacks:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Time stamps:
00:00​​​​​​​​​

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

DISCLAIMER: Ik ben geen professioneel adviseur en accepteer dan ook geen verantwoordelijkheid voor enige schade geleden door opvolgen van advies of navolgen van informatie op dit kanaal. De informatie op dit kanaal is louter informatief en educatief bedoeld. Zoek professioneel advies indien je daar behoefte aan hebt.

9 gedachten over “Geld Maakt Geld! I Mijn Portfolio Mei 2023 in 2023”

  1. aandelen verkopen en big en mid cap crypto s kopen..wat AI projecten ook..👍

  2. Super video. zou je ook keertje speciaal video kunnen maken over ETF´s. Welke ETF´s voor lange termijn goed kunnen zıjn, welke dividend ETF´s goed kunnen zijn enz enz.. Heel erg bedankt..

  3. Hallo Jens, ik wil graag je spreadsheet, maar ik krijg geen reactie.

  4. Lekker! Ik zit nu net boven de €32.000 aan belegd vermogen

  5. Vraagje. Zit Vanguard FTSE All-World UCITS ETF USD Acc. VWCE van de Xetra beurs bij de kernselectie van DEGIRO? Zo niet moet ik hier dan elke x bijkomende kosten voor betalen?

Reacties zijn gesloten.