Geld beleggen in vastgoed zonder zorgen – Bronzen huurgarantie

laatste update: 11-2023


Meer info over geld beleggen in vastgoed zonder zorgen via de bronzen huurgarantie en aanbiedingen met deze bronzen huurgarantie op:

Bronzen huurgarantie = Zorgeloze verhuurservice

Deze dienstverlening zie je het vaakst van al opduiken bij sleutel-op-de-deur beleggingsvastgoed.

In feite gaat het hier zelfs niet om een echte huurgarantie. Als belegger kan u enkel rekenen op de dienstverlening van een erkend rentmeester.

Deze behartigt uw belangen zoals een goede huisvader. En zal dus de verhuurinkomsten van uw belegging in vastgoed trachten te maximaliseren. Dit betekent minder stress voor u. Via zo’n formule kan u dus geld beleggen in vastgoed zonder zorgen.

In ruil betaalt u hiervoor een prijs (verhuurcommissie).

Kleine lettertjes zijn belangrijk

In de kleine lettertjes van dergelijke aanbiedingen leest men dan vaak het volgende:

Zoals bij elke verhuring is er nooit 100% rendementszekerheid, alles hangt af van de bezettingsgraad en de kosten (onder meer voor de instandhouding). Dit is geen aanbod in het kader van de prospectuswet. De uiteenzetting door de promotor/verkoper en de verbintenis van de eventuele exploitant/gemandateerde/makelaar zijn een inspanningsverbintenis en geen resultaatverbintenis. Het huurinkomen hangt af van de bezettingsgraad en noch de grondeigenaar, exploitant, gemandateerde of de bouwheer geven huurgaranties. Er wordt geen garantie verstrekt met betrekking tot minimumbezettingsgraad, exploitatieresultaat of rendement. Conform de Europese financiële wetgeving dienen we te wijzen op het feit dat alle voorgestelde gegevens hoewel gebaseerd op realistische cijfers uit het verleden met hypotheses en prognoses geen garantie bieden voor de toekomst, waarbij in tijden van laagconjunctuur of crisis de opbrengst zelfs kan herleid worden tot nul of negatief kan uitvallen.

Concreet betekent een zorgeloze verhuurservice het volgende voor u als belegger:

– U hoeft zich als eigenaar geen zorgen te maken over het vinden van een geschikte huurder.

– Als belegger hoef je ook niet meer wakker te liggen van de technische en administratieve rompslomp die bij de verhuur van een beleggingspand komt kijken.

– U bent zeker van een goed beheer van uw beleggingspand.

– In de meeste gevallen betaalt u een verhuurcommissie (maar vrijstellingen gedurende de x aantal eerste jaren zijn courant). In ruil geniet u van meer vrije tijd, minder zorgen en meer quality time.

Kortom: Een beleggingspand met zorgeloze verhuurservice levert u enkel de zekerheid op dat een rentmeester de verhuur op zich zal nemen. Maar er wordt dus helemaal niets gegarandeerd qua huurbezettingsgraad of rendement.

Er bestaan wel nog twee andere soorten huurgarantie waarbij u meer garanties krijgt als belegger! Bekijk hiervoor de resterende twee video’s over investeren in vastgoed met huurgarantie.

Concreet gaat het om de zilveren en gouden huurgarantie.

Via deze huurgaranties kan u de risico’s van beleggen in vastgoed beperken. Spaargeld beleggen zonder risico of beleggen met laag risico is mogelijk en binnen handbereik!

1 gedachte over “Geld beleggen in vastgoed zonder zorgen – Bronzen huurgarantie”

Reacties zijn gesloten.