Geen Hype Geen Sentiment…. Markt Bloed Dood….

laatste update: 11-2023


Geen Hype Geen Sentiment…. Markt Bloed Dood….

In deze tijd zijn veel mensen onzeker over hun investeringen en voelen zich angstig door heftige bewegingen van de koers. Moet ik verkopen? komt dit nog wel goed? Hoe ga je hier mee om ? al die punten komen aan bod in deze video wij hebben ook o dat punt gestaan en kennen de momenten vanuit ervaring!

Official partners:
🏆 BYBIT (tot $4000 Bonus):
🏆 Bitvavo (€10 Gratis):

___________________________________________________________________

Content:
🔶Altcoin Serie:
🔶Copytrading Serie:
🔶Earnings Serie:
🔶Aan Tafel met Doopiecash:

Check hier onze Trading Leerprogramma’s :
🔶(Gratis) Cursus:
🔶Swingtraden:
🔶Daytraden:
🔶Platinum club:

Social Media:
🔶Youtube:
🔶Twitter: @Doopiecash
🔶 Instagram: @Doopiecash
🔶 Discord:
🔶 Facebook:

___________________________________________________________________

*Geldig voor de eerste 7 dagen na aanmelding

Disclaimer: Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van DoopieCash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde. Er kunnen geen rechten worden onttrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoudt DoopieCash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#investeren #bitcoin #Doopiecash

20 gedachten over “Geen Hype Geen Sentiment…. Markt Bloed Dood….”

 1. Dit zijn de tijden waarin je geld kunt verdienen, lekker vlammen 🤑

 2. Blijven volhouden, actie ondernemen, en bijleren. En zo groei je.

 3. top video mannen, paniek is nooit goed dan ga je fouten maken, ik blijf rustig en op me gemakkie wekelijks met kleine bedragen dca uitvoeren .gaat goed komen😉

 4. In Cronos heb ik ruim een jaar geleden geïnvesteerd, hoop toch dat ie ooit nog zijn ath gaat halen

 5. Bedankt jongens, video's zijn heel behulpzaam zeker nu na het FTX debacle… Moet haast opnieuw starten 😞

 6. Dit is de reden waarom ik jullie content volg, ook content maken en open zijn dat het rood staat. Niet alles kan altijd omhoog gaan, ga zo door mannen!

 7. Ik vind het altijd noemenswaardig dat jullie in elke video waardevolle content blijven ophoesten. Wederom een pareltje en vooral een opsteker voor iedereen. Thanks mannen!

 8. Nice content maar…de 'Markt bloedT dood' is het! No offense, keep up the good work! 😉

 9. Advocaat van de duivel:

  Niemand heeft een glazenbol dus waar komt bij heren doopiecash die absolute “investerings” overtuiging vandaan dat deze crypto markt ooit weer heftig gaat omdraaien? Hoezo is het doemscenario (internetbubbel jaren 90) niet mogelijk volgens jullie?

 10. Wat goed zeg dat het lukt om jullie (jonge) volgers enthousiast te houden👍💪. Mooi dat jullie passieve cashflow stijgt door bijdrage Youtube en sponsors. Jammer voor de volgers dat zij dit niet hebben. Mijn tip voor de volgers om risk/rendement eens echt te snappen. Komende 10 jaar een vlakke markt om het simpele feit dat geld duur is/wordt en beschikbaarheid van geld afneemt.

 11. Dit is het seizoen om te zaaien! Waar andere mensen nu weglopen, juist nu ballen tonen. Fijne zondag!

 12. Ben nogsteeds hyped over Investeren in crypto. Vanaf 30k ben ik meer gaan kopen, ook deze week weer… Wel ben ik bang dat deze bear market langer gaat duren dan de eerdere bear markets en daarbij vind ik het zeer naar dat bitcoin demonishing returns geeft, maar nogsteeds dezelfde 80% down side risks…
  Laag kopen is zoveel makkelijker dan winst nemen op de weg naar boven :')
  Hopelijk leer ik dat echt is voor de volgende run omhoog

 13. Als mensen in de put zitten dan zijn ze met geld aan het spelen wat ze niet kunnen missen
  Dan moeten ze sowieso niet spelen.
  En als je dit niet zag aankomen al helemaal niet

 14. Ik ben niet echt trader maar ik DCA wel zwaar in BTC en ETH elke maand zeker in bear markets. Ik geloof dat we hier uitkomen history doesn’t lie 💪🔥🔥

 15. Dankzij jullie weer motivatie om trades te plaatsen (niet alleen set-ups in TV) en meteen Platinum voor een maand proberen. Vandaag alweer leermoment gepakt. Staan niet in de T&E bij orderdagboek dus maar bij notities gezet. ☕

 16. En dit dames en heren is waarom je nooit hold door een bear cycle. Iedereen eind 2021 met zn opmerkingen "Long term holder" komt er nu achter dat je 10/20x zoveel crypto had kunnen kopen als je enigzins de top had verkocht. Holden is voor idioten. Elke cycle weer. En elke cycle wordt alleen weer gevoed door nieuwe idioten die snel rijk denken te kunnen worden.

Reacties zijn gesloten.