Gaat Rusland bitcoin bannen? | Belangrijke Russen willen dit niet | #588 in 2022

laatste update: 10-2022


Rusland zei eerder dat ze crypto – en het minen hiervan – willen verbannen. Belangrijke Russen vinden dat dit te kort door te bocht is en willen het graag anders zien. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:08 Rusland steeds positiever tov crypto?
04:28 Nieuwe belastingregels in VS positief vor BTC
07:09 State of the network #140
10:08 BTC Purpose ETF koopt weer veel in, interesse onverminderd groot
13:45 Aandeel Meta duikt omloog, -25%
16:40 Koerrrsen koerrrsen!
20:29 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

10 gedachten over “Gaat Rusland bitcoin bannen? | Belangrijke Russen willen dit niet | #588 in 2022”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Nice video again Axel 🙌🏼💯 as long 42k isn't broken I see this pump like a death cat bounce ( weekend pumpi) hope it's not 🙌🏼❤

  3. Kasper Wienk zaait regelmatig onrust. "Geheime indicator wijst op btc 31k .." hoezo geheime? Onnodige FUD… pff lees wel erg vaak dit soort berichten….

  4. Een systeem dat mij 94% correcte signalen geeft waardoor ik mijn portefeuille kan vergroten, nu maak ik me minder druk om de speculatie van de markt." Ik win nog steeds door dezelfde methode toe te passen in elke transactie, je kunt vandaag ook een winnaar worden, Ik denk dat crypto in de toekomst meer belang en erkenning zal krijgen. BTC is de toekomst, dat betekent niet dat we gewoon moeten vasthouden en niet moeten denken aan het negatieve effect dat het op je zou hebben als het laag wordt dan de instapprijs. De meeste nieuwkomers ondermijnen en verwaarlozen vaak het belang van technische analyse met betrekking tot handel. Technische analyse voorspelt overdreven de beweging van activaprijzen, ongeacht wat er gebeurt in de bredere of bredere markt. dus om aan de veilige kant te zijn, adviseer ik dat we allemaal een minder over de manier gesproken, namelijk handelen. Ik heb in minder dan 3 weken 8,2btc kunnen genereren met mijn eerste 2,5. Iedereen die op zoek is naar een winstgevend systeem, kan contact opnemen met de heer Greg Kaplan op Telegram.{@ Kaplansignals } over hoe u winstgevend kunt handelen lieg??

  5. wat is de beste manier om geld te verdienen met cryptohandel?

Reacties zijn gesloten.