Gaat Cardano Opnieuw Schitteren In 2023?

laatste update: 01-2023


In deze video blik ik terug op de ontwikkelingen van Cardano in 2022. Er is een update gedaan voor het netwerk en dit kan een positieve invloed hebben op de toekomstige prijs. Verder ga ik ook in op het aantal gebruikers, smart contracts en het aantal whales die meer en meer coins opkopen.

#crypto #cardano #beleggen

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

❤️ | Wil je een like en comment achterlaten?
🥳 | Vergeet niet te abboneren
👨‍💼 | Deel dit bericht met een vriend of vriendin!
💯 | Volg @financienenzo op instagram voor meer: !

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Time stamps:
00:00​​​​​​​​​

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

DISCLAIMER: Ik ben geen professioneel adviseur en accepteer dan ook geen verantwoordelijkheid voor enige schade geleden door opvolgen van advies of navolgen van informatie op dit kanaal. De informatie op dit kanaal is louter informatief en educatief bedoeld. Zoek professioneel advies indien je daar behoefte aan hebt.

4 gedachten over “Gaat Cardano Opnieuw Schitteren In 2023?”

  1. Goeie video! Rond de piek had ik zelf alles omgezet naar BTC, maar het is inderdaad toch een van de weinige serieuze alt-coins.

  2. Cardano is naar mijn mening zeker één van de betere altcoins. Ik investeer zelf momenteel wat minder in crypto, maar zodra ik dit weer ga oppakken zal Cardano zeker één van de altcoins zijn waar ik in ga investeren.

Reacties zijn gesloten.