Gaan Aandelen weer Dalen? | Zitten we in een Bear Market Rally?

laatste update: 11-2022


Goed dat je naar deze video hebt gekeken! De aandelenmarkten zijn de afgelopen maand hard gestegen. Beleggers zitten in een periode waarin ze niet weten welke kant de beurs opgaat. Blijven bedrijven beter presteren dan verwacht en gaan we omhoog? Of zitten we in een Bear Market Rally en gaan we zakken? In deze video bespreek ik mijn visie hierop en een artikel van de hoofdeconoom van de ABN AMRO. Vond je de video interessant? Vergeet dan niet even een like achter te laten en te abonneren op het kanaal @Rijker door beleggen

Wat is rijker door beleggen?
Rijker door beleggen is een kanaal gericht op Jan modaal. De gewone 20-er, 30-er of 40-er die hard werkt maar het gevoel heeft dat het op financieel gebied beter kan. Het opbouwen van vermogen staat hierbij centraal. Dit alles om zo snel mogelijk financieel onafhankelijk te worden en te kunnen genieten van het leven op een onbezorgde manier. Belangrijke onderwerpen die hierbij centraal staan zijn: Beleggen, aandelen, economie, rendement, ETF’s, geld en de beurs.

Wil je geen video missen? Druk dan even op de abonneer knop en bouw met mij mee aan een financieel onafhankelijke toekomst!

#aandelen #beleggen #beurs #investeren #bearmarket #bearmarketrally #rendement #rijkworden #beleggen

Voor zakelijk contact mail: rijkerdoorbeleggen@gmail.com

Disclaimer
De video’s op dit kanaal zijn voor educatieve en vermakelijke doeleinden. Ik ben geen financieel adviseur en geef dan ook geen financieel advies. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Doe daarom altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen. Aan de inhoud van de video’s op het kanaal Rijker door beleggen kunnen geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de u toegezonden informatie blijven volledig voor uw eigen rekening. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen en de consequenties die hiermee gepaard gaan.

Tags:
Aandelen
Aandelen AEX
Aandelen voor beginners
Aandelen kopen
Aandelen tips
Aandelen uitzoeken
Aandelen 2022
Beleggen
Beleggen voor beginners
Beleggen in aandelen
Beleggen 2022
Beleggen met weinig geld
Beginnen met beleggen
Beginnen met aandelen kopen
Besi
Bitcoin
Coinbase
Corona
Coronavirus
COVID-19
DeGiro
De giro
Dividend
Dividend beleggen
Economie
ETF
Financiën
Financieel
Goud
Groei van vermogen
Investeren
Investeren in aandelen
Investeren in goud
Investeren broker
Just Eat Takeaway
Kopen aandelen
Manage portfolio
Manage assets
Opties
Paypal
Pfizer
Rijk
Rijker aandelen
Rijker beleggen
Rijker door aandelen
Rijker door beleggen
Rijk door aandelen
Rijk door beleggen
Spaargeld
Sparen
Tesla
Tesla aandeel
Vermogen
Vermogen laten groeien
Vermogensgroei

3 gedachten over “Gaan Aandelen weer Dalen? | Zitten we in een Bear Market Rally?”

  1. Top video. Weer erg leerzaam en duidelijk uitgelegd. Dankjewel!

  2. Ik ben klaar met het wachten op het voorschot, aangezien ik elke 14 dagen van mijn investering $ 23.000 verwerf, omdat iedereen meer nodig heeft dan zijn salaris om financieel stabiel te zijn. Het beste wat u met uw geld kunt doen, is het op de juiste manier te investeren, want geld dat overblijft om te sparen, wordt altijd zonder rendement gebruikt.

Reacties zijn gesloten.