Gaan aandelen PostNL 10% omhoog?

laatste update: 02-2023


In deze video een technische analyse van technisch analist Nico Bakker op aandelen PostNL. Gaan aandelen PostNL binnenkort weer stijgen of niet?

PostNL technische analyse 2 januari 2022 – Door Nico Bakker

Link Turbo:

PostNL Turbo Long

ISIN: NL0015099391

Risicowaarschuwing
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retail beleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Direct alle video’s ontvangen? Klik hierboven op de (gratis) abonneren knop!

DAH Lid worden:
Instagram:
Twitter:
Facebook:

———

Het DeAandeelhouder Premium abonnement biedt leden toegang tot de snelst groeiende beleggingsclub van de Lage Landen. Je krijgt toegang tot ons online beursmagazine, exclusieve chatsessies, research op beursgangen beleggingsadviezen op ruim 100 aandelen in Nederland en België.

Voor slechts €14 per maand (betaling per jaar) krijg je toegang tot alle informatie en helpen wij jou op weg naar betere beleggingsresultaten.

Je kunt je inschrijven voor De Aandeelhouder Premium via

Wanneer je je abonneert op ons youtube-kanaal ontvang je automatisch meldingen wanneer er nieuwe video’s zijn.

#beleggen #aandelen #aex

1 gedachte over “Gaan aandelen PostNL 10% omhoog?”

  1. Ik heb de afgelopen maanden geleerd om kalm te blijven, vooral als het gaat om investeringen in aandelen of cryptocurrencies en NFT's. Leer niet in paniek te verkopen als alles daalt en niet euforisch in te kopen als alles omhoog gaat. onstabiel en je kunt niet zeggen of het bearish of bullish wordt. Terwijl ikzelf en anderen handelen zonder angst om verlies te maken, zijn anderen geduldig om de prijs omhoog te schieten, ik zou zeggen dat de handel voor mij soepel verliep. Ik begon met 2,5 BTC en ik heb in slechts drie weken meer dan 9,6 BTC verzameld met handelsstrategie aan mij gegeven door een deskundige handelaar met de naam Horace, remington.

Reacties zijn gesloten.