GAAN AANDELEN DEZE WEEK NOG MEER CRASHEN? – KWARTAALCIJFERS in 2022

laatste update: 10-2022


De beurs is aan het zakken, er is veel paniek en we krijgen deze week kwartaalcijfers van de grootste bedrijven ter wereld. Gaat de beurs nog meer crashen?

#aandelen
#beleggen
#kwartaalcijfers
kwartaalcijfers
aandelen cijfers
beleggen
belangrijke aandelen
groeiaandelen
groei aandelen
investeren in aandelen
aandelen 2022
kwartaalcijfers 2022
kwartaalcijfers januari
resultaten
cijfers
aandeel kopen
aandelen
investeren
aandelen tips

Beleggen via DeGiro:
The Financial Hub Discord:
Instagram:

Disclaimer
=========
Ik ben geen (financieel) adviseur, doe dus altijd zelf onderzoek. De videos op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden.

16 gedachten over “GAAN AANDELEN DEZE WEEK NOG MEER CRASHEN? – KWARTAALCIJFERS in 2022”

 1. Ik heb de s&p500 etf is het verstandig om te verkopen?

 2. De markt is wel hard gedaald maar de P/E ratio is nog steeds best hoog bij de meeste bedrijven. Dus ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren

 3. Ik wacht al een tijdje met Tesla aan te kopen, heb wel veel interesse. Zou ik wachten tot na de cijfers? Of best nu al aankopen… lastig om te voorspellen welk nieuws ze naar buiten gaan brengen en wat het effect op de koers zal zijn. Tips?

 4. Vorige week eerste 350€ in aandelen gestopt verspreid over aantal bedrijven. Als ik zo hoor dat het gezond zou zijn dat Apple met 20% daalt breekt het zweet uit 😜 enig advies?

 5. AT&T gaat hun dividend verlagen dit jaar. En ze schuiven een deel van hun schuld af naar warnermedia discovery. Ik denk dat dit het probleem wat jij ervaart bij AT&T zal verhelpen.

 6. Intel hou ik ook in de gaten. Willen een chipfabriek gaan bouwen en zal denk ik wel gunstig uitvallen maar wel geduld hebben.

 7. Ik ben ook heel benieuwd naar Intel en Tesla. Square/Block is de laatste tijd flink gedaald. Hoe denk jij hierover?

 8. Ttcf bijgekocht op 11.15 en Hims & Hers op 4.21 tevens Tencent music op 5.92. Mag nu wel eens stoppen die daling.

 9. Deel je vandaag ook een video waar je jouw portfolio deelt?

 10. Lockheed Martin mag je in Nederland officieel niet kopen als particuliere belegger, omdat het een “oorlogsaandeel “ is. Laatste wapenfeit van toenmalig minister Jan Cees de Jager. Wel een beetje hypocriet dat we als NL de JSFs daar hebben aangeschaft.

 11. je had een aantal maanden geleden amazon in je portfolio, op dit moment is het aandeel veel goedkoper vind je hem dan niet interessant?

 12. Cryptocurrency is nu in opkomst. Ik ben nieuw in forex en crypto en ik vind het moeilijk om deze strategieën goed te gebruiken. Waar kan ik een legitieme makelaar vinden?
  Dat zal mijn account beheren en me ook leren
  hoe te handelen

Reacties zijn gesloten.