GAAN AANDELEN DE KOMENDE TIJD STIJGEN OF VERDER DALEN? in 2022

laatste update: 07-2022


Wat zal de beurs doen de komende tijd? Dat is vooral afhankelijk van de kwartaalcijfers van de komende 2 dagen.

#aandelen
#beleggen
#kwartaalcijfers
kwartaalcijfers
verwachtingen beurs
cijfers apple
aandelen cijfers
beleggen
belangrijke aandelen
belangrijkste week
techaandelen
investeren in aandelen
aandelen 2022
kwartaalcijfers 2022
kwartaalcijfers april
resultaten
cijfers
aandeel kopen
aandelen
investeren
aandelen tips

Beleggen via DeGiro:
The Financial Hub Discord:
Instagram:

Disclaimer
=========
Ik ben geen (financieel) adviseur, doe dus altijd zelf onderzoek. De videos op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden.

9 gedachten over “GAAN AANDELEN DE KOMENDE TIJD STIJGEN OF VERDER DALEN? in 2022”

  1. Ik heb alles behalve Paypal verkocht op het moment en ga het gewoon bij Vanguard S&P500 ETF houden voor dividend inkomen en ga daar iedere maand €500 instoppen. Meestal verslaan particuliere beleggers toch de S&P500 niet. + geen transactie kosten om ETF te kopen op mijn broker.

    Maar wereld oorlog 3 lijkt steeds dichterbij te komen, ik heb vooral flink geïnvesteerd in eten, water en andere dingen. Inflatie lijkt alleen maar erger te worden en wat als China gaat beginnen met Taiwan.. Wat als China een groot deel niet meer kan exporteren naar het westen. En Rusland sluit alles qua gas naar Europa. Daar gaat de economie zeer slecht op reageren. Daarom wil ik het bij de grootste 500 bedrijven in Amerika houden.

  2. Europa en UK, VS lokken wereldoorlog uit! leveren zware wapens zolang dat blijft gebeuren wil U niet weten waar beurs naar toe kan Gaan richtig de 300 AEX

  3. Hoe komt het dat verizon zo hard daalt de laatste week? Ligt dat aan de huidige markt omstandigheden of iets van het bedrijf zelf staat nu op 47 dollar en week geleden 55

Reacties zijn gesloten.